Ljekar nagodbom izbjegao zatvor: Koliko vrijedi smrt 18-godišnje Anide

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

Sve je ovo UZP od ljekara, kriznih stabova, politicara, sudova i ostale bagre, hipokratovu zakletvu bacili u smece

Infidel

Članak je tendenciozan! Tužno je šta se desilo djevojci. No, ovdje je, kako se čini, riječ o ljekarskoj grešci, a ne nesavjesnom liječenju. Velika je razlika. Ljekarske greške se nažalost dešavaju inu boljim drżavama, a poslodavci osiguravaju ljekare protiv tužbi. Velika je vjerovatnoća da bi djevojka podlegla čak i da je ostala u bolnici... :-(

AB

Treba ovim ubicama u bjelim mantilima oduzimati diplome i dozvole za rad pa neka ostatak zivota lopataju ! Godina dana za ubistvo djeteta. I sudiju i advokata treba poslati na robiju, banda pravosudna !

lenovo

Ja znam sta bih uradio da moje dijtete u pitanju, ne bih zalio para.

Popaj

Tu mafiju u bijelim mantilima treba dozivotno u zatvor, kakva je to pravda 36 hiljada maraka platiti da ne ide u zatvor zbog toga sto je ubio tudje dijete,, dace bog pa da i njegovo vrijedi toliko

vera

u bolnici su trebali djevojci obaviti detaljne nalaze kakva je to bolnica i lijecnici sramota propust i kriminal

Strašno

Prestrasno je što se ugasio jedan mladi život. Istinski saosjecam sa porodicom. Dr Ibru Obradovica znam iz ratne bolnice u Mostaru. Izuzetan čovjek i ljekar.

/ Najnovije