Litijumska groznica i mi: Šta se plaća baukom "islamističke tendencije" u BiH?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Bravo Melina, bravo profesore!

***

***

***

***

Cak i tradicionalno ne bas prepronicljivi

Nijemci su vas procitali....

Boki

Da nam je normalno zivjeti bez podvala i lazi koje slusamo svaki dan.Nema u Bosni nikakvih islamisza ni rafikals, turate nam ono o cemu mi pojma nemamo. Mi smo 100% demokrate, i sta nas je sve pregazilo A mi nismo ni pomislili na osvetu ili slicno. Pogledajte se u ogledalo i recite onom sto ga gledate da besramno laze. Kad smo nekog napali i zlo uradili, a mi smo prezivili i genocid i cista obraza stojimo. Sad zbog neke rude u Srbiji stavljate na razne lazi. Sram vas bilo!!!

Komentiro

Već sam komentiro da će vučić ekspresno sa srbijom biti primljen u EU i dobiti in bianco mjenicu da riješi pitanje muslimana u BiH.Veći dio radno spisobnih u Tursku,jedan dio po Europi,a ostatak u jedan kanton i uz brzu asimilaciju.Točno što su milošević i tudjman planirali.

***

***

***

***

Boki

Zapadna Evropo, jeste li svjesni sta ste nam radili za vrijeme agresije na Bosnu i Hercegovinu; od embarga na oruzje, pa zasticenih zona, pa do podjela i na kraju stavili nas u ludjacku kosulju- Dejton itd. Mi nikad nismo ni pomislili da se svetimo, jer smo mi istinske demokrate. Pogledajte sta radite Ukrajini. Od laznih obecanja ukrajinci su dosli do ruba propasti propasti , za Palestince da i ne pisem. Kome ste vi pomagali **** je ***** svoju Sram vas bilo. Sad nas uvlacite u nekake islamiste i radikale. Evropo sram te bilo.

Europljanin

Srećom, postoje Bošnjaci (od 1993), pa mi Bosanci lakše dišemo...

/ Najnovije