Velika je hladnoća, vjetar jak: Pogledajte nehumane uslove u Lipi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

Karta kuci obezbjedjena od IOM-a plus dzeparac. Sve ostalo je stvar izbora migranata. Nista im nismo duzni. Nego sta bi sa ubicama Jasmina Berovica?

Fuke

Neka odustanu, mogu se kući vratiti.

Neka eu brine o tome

A ono zapalili satore sami? Znaci ne smeta im. Vjerovatno posto smo mi losi treba da nam pokazu zemlje EU kako treba da se smjeste. Ionako su tamo krenuli. To su njihove bivse kolonije. Nisu nase kolonije to.

N.G

Treba to lijepo na avion pa kući.Sami muškarci nigdje žene niti dijeteta.Oni koji su sa porodicama o njima se treba brinuti jer je stvarno muka i rat dovela vam.Ostalo kući

/ Najnovije