Otvorena dijagnostička laboratorija s uslugom 'nalaz na kućna vrata'

Radiosarajevo.ba
Otvorena dijagnostička laboratorija s uslugom 'nalaz na kućna vrata'
BioMedicaLab laboratorija otvorena je danas u centru Sarajeva na adresi Mehmeda Spahe broj 26b, sa ciljem pružanja visoke kvalitetne zdravstvene usluge.

Ova laboratorija je opremljena najsavremenijom, potpuno automatiziranom opremom, i vode je stručnjaci – ljekari i medicinski tehničari specijalizirani za biohemijske, hematološke, histopatološke, mikrobiološke, imunohemijske analize.

Danas, kada su ljudi okupirani mnoštvom obaveza, izloženi stresu i pomanjkanju vremena, potrebno je da im vrijeme bude saveznik, a ne neprijatelj. Stoga je BioMedicaLab uvela još jednu pogodnost - uslugu terenske službe, popularno rečeno "nalaz na kućna vrata".

Ona podrazumijeva uzimanje uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izvještaja o ispitivanju na kućnu adresu.

BioMedicaLab na brz, efikasan, tačan i precizan način dolazi do rezultata laboratorijskih ispitivanja, pravovremene dijagnostike što je preduvjet preventivnog djelovanja, a sve radi očuvanja zdravlja korisnika. Cilj ove medicinske laboratorije je da svaki korisnik redovnim analizama preventivno djeluje na svoje zdravlje.

Otvaranje ove akreditirane laboratorije koja djeluje po najvišim evropskim standardima kvalitete olakšat će i korisnicima i njihovim ljekarima jer je tačan nalaz imperativ za ukupnu zdravstvenu procjenu.

Stoga je otvaranje BioMedicaLab-a privuklo veliki broj zdravstvenih radnika, ljekara specijalista, ali i driguh javnih ličnosti koji su se htjeli upoznati s modernom opremom i uslugama najopremljenije biomedicinske laboratorije u gradu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije