Kreativna republika: Svaki početak je lak

Radiosarajevo.ba
Kreativna republika: Svaki početak je lak
Od sedmog do devetog septembra 2017. godine, Centar za razvoj ideja "Poligon" i Muzej Prvog zasjedanja i AVNOJ-a će u Bihaću okupiti predavače iz poslovnog svijeta, kreativne i komunikacijske industrije na konferenciji Kreativna Republika.

Vodit će se rasprave i prezentirati će se rješenja i novi trendovi, ali, prije svega, stvarati opuštena atmosfera kreativnosti po kojoj sama konferencija odskače od sličnih okupljanja. Pored svega, konferencija je tu da vam pruži i zagarantovanu zabavu.

Organizatori partijanje podižu na viši nivo, pa tako organiziraju Disko Republiku, sa vrhunskim muzičarima.

"Ovogodišnjim odabirom predavača i tema želimo poslati jasnu poruku da oko nas postoje primjeri u koje se možemo i trebamo ugledati kako bismo se više trudili i mijenjali stvari ka boljem, te poticali saradnju među kreativcima, ali i u cjelokupnom društvu", istaknuo je Nermin Nino Kasupović, direktor programa konferencije.

Dvodnevna Kreativna Republika će okupiti sve pojedince čije su misli usmjerene u bolju budućnost. Međutim, bez obzira gdje radite, bavite li se marketingom, dizajnom ili ste oglašivač, konferenciju ćete napustiti s mnoštvom ideja i prepuni inspiracije za mijenjanje i farbanje svijeta u ljepše boje. No, zapamtite, prvo djelujte lokalno!

Vizualni identitet i headline Svaki početak je lak osmislio je Slavimir Stojanović Futro, ne komplicirajući jednostavno. Slavimirovi najbolji radovi bit će predstavljeni na izložbi u Gradskoj galeriji Bihać koja će biti organizirana u sklopu Kreativne Republike.

Konferencija se održava od sedmog do devetog septembra 2017. godine u dvorani Muzeja Prvog zasjedanja AVNOJ-a u Bihaću.

Lokacije zabavnih sadržaja biti će naknadno objavljene. Prijave su otvorene na www.kreativnarepublika.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije