Kraljica Elizabeta 1972. posjetila Jugoslaviju. Josipu Brozu Titu rekla da je oduševljena srdačnošću

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

T i t o !

KAKVA FACA! A ne ovi sada nasi, svi redom od Triglava do Djevdjelije. Sve anemicniji od anemicnijeg, beznacajniji od beznacajnijeg i kukavickiji od kukavickijeg!

@t i t o !

KAKVA FACA! A ne ovi sada nasi, svi redom od Triglava do Djevdjelije. Sve anemicniji od anemicnijeg, beznacajniji od beznacajnijeg i kukavickiji od kukavickijeg! ka T i t o ! Lako je biti faca kad ti amerika da moc i stane iza tebe.

Gh

Time je tito pokazao da je i definitivno postao americki igrac, jer je yuga bila njihova tampon zona prema varsavskom paktu i sssr-u. Drugim rijecima, vrijeme je pokazalo da su rusi bili u pravu kad su ga proglasili izdajnikom.

Eh rodjo, pa to je pamet!

Lako je biti faca kad ti amerika da moc i stane iza tebe. ka @t i t o ! Kad si inferioran fizicki, mozes jos uvijek pobijedit na pamet. Ili kombinaciju pameti i misica, ako ne mozes na brutalnu snagu. A ovi nasi?? Jedini Vucko pokusava ovu igru dupeta na dvije stolice igrat, ali naravno ne uspjeva ni 10% kao T i t o.

/ Najnovije