"Kosovski zavet" nad Bosnom

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Radomir

Zaklinjem se SVETIM LAZAREM da ce mo tursku K O P ILAD oscerat tamo oklen su u PASJIM MUDIMA u SRPSKU Bosnu doneti.

Hash

Zaklinjem se SVETIM LAZAREM da ce mo tursku K O P ILAD oscerat tamo oklen su u PASJIM MUDIMA u SRPSKU Bosnu doneti. ka Radomir

HashimQ

Radomire te mitove i gluposti nacionalističke gurni sebi na mračno mjesto, zbog tih vaših mitova niko na Balkanu nema mira, a zbog mitologije nam poližite uda, kakva samo bolest potiče iz toga boja, Lazara, spc i ideja nebeskog, pa to nije normalno, vi nemate sa Hristom bi jedne dodirne tačke, hebo li vas Hrizostom pedofilski, a i turci, nam vmg trajno.

Matr

Cijela istorija srpskog naroda i SPC je obmana, zlo, mitomanija koja ima za cilj samo pljačku, ubistva, nekih tamo Turaka, eto idite bre u *****inu u Tursku pa tamo tucite te svoje osvajače gamadi nacionalistička, ali nemate vi hrabrosti za to...fašistička bagro.

Matrixus

Cijela istorija srpskog naroda i SPC je obmana, zlo, mitomanija koja ima za cilj samo pljačku, ubistva, nekih tamo Turaka, eto idite bre u *****inu u Tursku pa tamo tucite te svoje osvajače gamadi nacionalistička, ali nemate vi hrabrosti za to...fašistička bagro.

Matrixus

Bajdevej popisham vam se na mošti lažljivog bastarda mitomanskog.

Sarajevo-Berlin

Zaklinjem se SVETIM LAZAREM da ce mo tursku K O P ILAD oscerat tamo oklen su u PASJIM MUDIMA u SRPSKU Bosnu doneti. ka Radomir DOBAR TI TAJ VIC... TI TURSKO *****E

Velimirovic Nikolaj,

ideolog svetosavlja, pop koji se divio Hitleru.

Za Radomira

***

Akrap

Da ne bi embarga!

TM770803

Eh kad bi SPC širila evanđelje među ljudima umjesto velikosrpstva i svetosavske vjerske mržnje i netolerancije te anatemisanja drugačijih... Balkan bi bio najljepše mjesto za život...ovako svi na Balkanu živimo svetosavsko prokletstvo i grcamo u siromaštvu, prljavštini i vjerskim ratovima.

/ Najnovije