Kompanija Bambi podržala promociju serije “Senke nad Balkanom” u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Kompanija Bambi podržala promociju serije “Senke nad Balkanom” u Sarajevu
Nakon uspješne premijerne projekcije "Senki nad Balkanom", glumačka i produkcijska ekipa serije, predvođena Draganom Bjelogrlićem, okupila je u srijedu na "Koktelu pod sjenkama" kinematografsku elitu, kao i mnoge utjecajne učesnike 23. Sarajevo Film

Kompanija Bambi i brend Plazma podržali su promociju serije Senke nad Balkanom na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.

Plazma, kao jedan od najjačih regionalnih brendova, već duži niz godina podržava različite kulturne manifestacije i projekte.

Više stotina zvanica i predstavnici velikog broja regionalnih medija komentirali su s glumcima prve utiske nakon projekcije, želeći da saznaju što više detalja o ovom historijskom trileru čija je radnja smještena u burni period kraja dvadesetih godina prošloga vijeka.

Od kada je prošle godine SFF u svoj program uvrstio i predstavljanje serija, Senke nad Balkanom su prvi tv serijal koji prezentira ostvarenja iz Srbije.

Nova serija Dragana Bjelogrlića počeće se paralelno prikazivati krajem oktobra na svim nacionalnim televizijama bivše Jugoslavije, kao i u Ruskoj Federaciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije