Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

In špektor

Kakva mu je ono crvena krpa na ulici. A gdje onaj mali trotoar ? Na Čaršiji i 20 cm. kad se uzurpira se odmah vidi.

Majk

Odmah oduzeti dozvolu za rad i dati nekome sa vise mozga

Sarajlija

Garant neki bahati Turcin, misli da smo jos pod okupacijom

***

***

Guest

hebo ga onaj ko mu dade dozvolu za rad , ruglo od grada napravise ovi sto su izbjeglice i poslije 30 godina

poli

sto stranci ne kupuju dzezve I fildzane? sta ce im smece. imaju Nespresso sta ce im ovdasnje smece.

Peace Lily

Upalite svjetlo!!!

Guest

Onaj shupak Hadžibajrić je od naše lijepe Čaršije napravio tursku provinciju. Mi, Sarajlije, smo krivi što to turskk smeće ne počistimo i vratimo ćaršiju našim bosanskim, sarajevskim korijenima. Hadžibajrića "objesimo" kod sebilja za nauk svim političkim mafijašima koji bi prodali majku za sitne pare. i to je to.

Ne pijem dok Paja vozi

Meni je zanimljivo ovi iz sda oni kad su bili na vlast njima nije bio problem da se naše kulturna nasljeđa mijenjaju ili ruše, rušenje nacionalni spomenika, mijenjanje starog grada kakve je Baščaršija prije rata i kad je vladala sda. I sad je nova vlast počeli da to radi isto odmah je drvlje i kamenje odjednom našim dragim sda žao i eto oni se brinu za našu historiju 🤢🤮

Valter

Previše turskih radnji isto ko da smo u Turskoj a ne u Bosni.nase se radnje zatvaraju a njihove otvaraju neko namjerno uništava nase ljude i kulturu

Treba

vratiti i ćepenke na čaršiju. Masovno su na taj prostor proširili izloge, kao na slici 4, to nije karakteristično za Baščaršiju. Na tim se ćepencima pila kafa i sklapali poslovi. A Turske radnje katastrofa! Sve to treba vratiti našim starim zanatima. Podrška inspekcijama, samo po džepu udarati!

Kad hoces da si nesto, a ni sam ne znas sta si

Previše turskih radnji isto ko da smo u Turskoj a ne u Bosni.nase se radnje zatvaraju a njihove otvaraju neko namjerno uništava nase ljude i kulturu ka Valter Pa jeste li htjeli da se uvlacite turcima i poistovjecujete s njima, sta je sad? Pukla tikva? Sad opet trazite novi identitet.

Ja ovog kretena i konentara

Pa jeste li htjeli da se uvlacite turcima i poistovjecujete s njima, sta je sad? Pukla tikva? Sad opet trazite novi identitet. ka Kad hoces da si nesto, a ni sam ne znas sta si

Realista

Turcima ne treba dozvoliti da otvaraju radnje na Baš čaršiji. To je simbol Bosne i Hercegovine i kakva je bila ništa ne raditi novo. Kome je do Turske put pod noge i u Istambul.

Turčin

>>Onaj shupak Hadžibajrić je od naše lijepe Čaršije napravio tursku provinciju. Mi, Sarajlije..... Vi Sarajlije ne znate hl**** jesti, za marku bi se na****li. I šta jednog dana kad odu ovi koji "Sarajlijama" plaćaju kiriju po 5000 KM za najobičniji ćumez. Šta misliš kako čovjek da nagura 5000 KM plus ostali troškovi? Naravno ti pojma nemaš o bilo kakvom poslu osim što znaš da si "Sarajlija" koji ne zna ni nos obrisati kako treba a kamoli šta drugo.

Turčin

vratiti i ćepenke na čaršiju. Masovno su na taj prostor proširili izloge, kao na slici 4, to nije karakteristično za Baščaršiju. Na tim se ćepencima pila kafa i sklapali poslovi. A Turske radnje katastrofa! Sve to treba vratiti našim starim zanatima. Podrška inspekcijama, samo po džepu udarati! ka Treba Pa zasuči rukave pa iznajmi neki prostor na čaršiji, "bosanski" pa nedaj turcima da se šire? Možda nemaš para za kiriju da platiš "sarajlijama"?

Kad bosnjo nema argumenata onda vrijedja

ka Ja ovog kretena i konentara Kreten ti je u gacama, a i u ogledalu.

/ Najnovije