Ko je istraživao nepoznato arheološko blago kod Bugojna i šta kaže prof. Imamović

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kat

Envere ti si, i tvoji su gradili ovu i ovakvu nakaznu drzavu. Suti, poklopi se usima.

@Kat

Envere ti si, i tvoji su gradili ovu i ovakvu nakaznu drzavu. Suti, poklopi se usima. ka Kat . Kad se ostavi po steani tvoja namjera da uvrijedis uvazenog prof. Imamovica, jasno je da su nakaznost u ovu drzavu donijeli vodjstva bosanskih katolika i pravoslavaca kao isturene srpske i hrvatske ispostave u Bosni. Prof. Imamovic kao i svi Bosnjaci su od pocetka gradili drzavu svih ljudi Bosne sa jednakim pravima. Srbi i Hrvati gledajuci kroz voju prizmu zelje za dominacijom nad drugim takvu drzavu ne prihvataju.

09

Kad se treba graditi džamija , onda su brzi i efikasni. Na vlasti je islamistička ,fukara.

Korijeni

Prije nekih 65 miliona godina u višegodišnjoj tami i hladnoći, nastali su naši daleki preci. A onda postepeno u uvijetima postepenog vraćanja svjetlosti i topline biološki smo se oporavljali. Prije nekih 40 tisuća godina pravili smo našu prvu odjeću da smanjimo toplotne gubitke naših tijela pa smo izgubili dlake. Nešto kasnije u zoni drevnog protoVisokog na vrhu piramide Sunca nakon promatranja zvijezda vedrog noćnog neba naš drevni dedo je zapisao: Dvije su stvari, koje su nada sve vrijedne, da na se svrate pažnju ljuskoga uma i da ga opet i opet napunjuju udivljenjem: moralni zakon u nama i zvjezdano nebo nad nama. Postali smo civilizacija piramidejaca.

/ Najnovije