Katica: Borimo se protiv kriminala, ponosan sam na pripadnike MUP-a KS, sarađujemo sa FBI-em

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

R BiH

Bravo Drzava bez organizovane i jake policije je nista ….

dea

Što ne uhapsiš Čovića kad si toliko hrabar

R BiH

***

Mini Star

Americki Ambasador kaze Konakovicu sutra uhapsi te i te iz SDA, nisu radili kako im se kaze, i on uhapsi. Ovaj napaceni lik MiniStar se samo slika i govori kako je ponosan..

pupak

>>Odgovor Prvo da pometemo vlastitu avliju Sta imas po tudjoj ceprkat ako je tvoja puna go va na …Hapsit redom a i kockaste vlaske glavetine ce na red doci !!!! ka R BiH<<Izgleda da ste vec prihvatili da Covic ima "svoju Avliju"..Recimo Konjic je prijavio vise turista i nocenja nego Neum.. To nikome ne pada napamet da istrazuje.. Ali se Skaki trazi sto je drvo posadio blizu svoje kuce, i gdje je banderu postavio..

Žvaljo

Hrabar si tako sto hrabro Izvršavaš komande stranačkih šefova preko kojih se Amerika obračunava sa SDA..

Žvaljo

Bravo Drzava bez organizovane i jake policije je nista …. ka R BiH Za sta njemu bravo ?

AsAsova

Kakav je ovo interviju ?? Zasto su fadil i njegova banda na slobodi ?? Zasto sebija nije u krivicnom postupku, svjesno ugrozila zdravlje gradjana, varala, protjerala ko zna koliko strucnjaka sa UKC Sarajevo.. Gdje su konkretna pitanja ? Ovo mazanje ociju ne pomaze puno, lijepo je vidjet hapsenja al sve je to sitna buranija..

Koel

Stanje u kantonu nikad gore ovi zandari nikad beskorisniji nisu stanju ispred stanice parking uredovati a ne sta vise uzasss i katastrofaaaa

/ Najnovije