Karić odala počast žrtvama genocida u Srebrenici: Hodajući između bolnih uspomena

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ma ko ovu stuhu vise forsira, sta je korisno uradila za Sarajevo i drzavu do sada. Odjednom na svim portalima njena faca.

Latif Karic

Odlican potez, ali bi bio jednako dobar,jos i bolji, da odete i u svom gradu ucinite slicno,na Kazanima. To bi bio signal svima,nama Bosnjacima i 'ostalim' da bas svaka nevina zrtva boli.

miki

I još kada bi postavila ploču na kazan ima sa natpisom Na ovom mestu je turska gamad klala srpske civile i ja bih joj čestitao.

miki=vb...opet je tu i maltretira...

I još kada bi postavila ploču na kazan ima sa natpisom Na ovom mestu je turska gamad klala srpske civile i ja bih joj čestitao. ka miki Na svakom clanku, na svakom komentaru @VB pise dienticno..a potpisuje se sa "Bosanski Musliman koji mrzi Bosnjake"(!?), kao Emir, Ghost,Miki,...ALI VOKABULAR IDENTICAN A MRZNJA-STRASNA...i to da je neko "klao srbe"..pa vi ste kroz istoriju najveci mulajtori, najveci lazovi, saami znate da istorije nemate, da jezika nemate, da vam je sve BOSANSKO...mozda upravo zbog nedostatka vlastitog jezika, vlastite CISTE nacije kao sto je nasa Bosnjacka,.(jer nemate cist DNK), zbog nepsotojanja ciste vjere-mozda nas bas ardi toga TOLIKO MRZITE..jos ejdno:Bosnajk NIKADA NIKOGA NIJE ZAKLAO, kao sto su tvoji ardili 11 puta na Drini..i to tupim nozevima i sazada vrata....volio bih da ti ima pomoci a bice je kada prestanes citati BAJKE i preuvelicavati memorandume SANU-a....

miki

Ali bojim se da ova odnedavno "ostala" koja zabrađena položi cveće na mazarju Caci neće to baš tako formulisati ;)

Veteran

Zapamtite jednom mlade Bosnje.Da nije bilo zlocina nad Srbima oko Srebrenice ne bi bilo ni Memorijalnog centra u Potocarima,niti bi se danas naglabalo o temi Srebrenice.

Ne daj Suljagicu ni marku!

prvo trazi reviziju svih donacija i drugih doznaka koje su isle kroz SDA kriminalnu hobotnicu koja je izvukla milione na ustrb srebrenickih zrtava!

/ Najnovije