Kapidžić: Čak 39 spomenika je u katastrofalnom stanju, hitno reagovati!

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Ne znam kako ovaj čovjek (ako se može nazvati čovjekom) ima obraz k'o kamionska guma. (isto kao šef iz stranke i stranački mu jarani). Govori o zaštiti nacionalnih spomenika a zgradu u ulici M.M.Bašeskije br.4 Sarajevo (kao zaštićeni objekt građen1892. godine) je , u svojstvu glavnog arhitekte, totalno uništio u krovnom dijelu. Protivzakonito izvršio dizanje krovne konstrukcije za više od pola metra, protivzakonito izlio betonske mrtve ploče u potkrovno dijeli (tamo gdje se nisu nikad izljevale niti smiju izljevati) i sve to povezao sa hotelom koji je naslonjen na zgradu na način da je probušio prolaze u oba vanjska zida. Ako se zgrada sruši Kapidžić je kriv. Toliko o ljudskoj sramoti koja se zove arhitekta Kapidžić.

Guest

Pa što ti nisi reagovao kad si mogao, smradu jedan smrdljivi..

bosanac

gotovo je sad… kad si se potrosio na izetbegovice…. sad ti vise niko nista ne vjeruje

Pp

Sebijim poltron, pa sda vlada 26 godina, a ti sad uzeo 5000 platu, svaki dan na nekog kao lajes i kao da si pap s Marsa pa ne znas kako sve propada. Imas malo bakirovog govneta na rukavi, samo ti rukice vire.

Da da

Sad sve propada odjedanput. Poznata du imena koja su se brinula o zaštiti spomenika i dr. kulturnog blaga. Ti su sigurno sebe namirili !!!!!

Jel ovo onaj sto je svojoj firmi kao ministar uplacivao podsticaje

Dje si bio 25god. Sad si se nadigao kad si prvi put u opoziciji.

muamer

ooooo evo novog Golosa umjesto Golosa Kako ide sa izmisljenim vjetrokoridorima ? tik tok tuk tok tik tok vrijeme neumitno prolazi ? Kako idu ucjene investitora? Kako idu gradjevinske dozvole u opcini vaznijoj od 10 drugih ? Kako idu komisije i savjeti Ajnadjica i Skake? tik tok tik tok tik tok diverzantu

/ Najnovije