Kako su Elvir i Mirsad spasili od bijele smrti 51 konja s Prenja

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Svaka čast

Aferim!

Kmet Siman

Svaka vam čast momci. :)

Sasha

Svaka cast!

SK

Bosanska dusa Svaka cast i havala vam

Ljiljan

Ko drugi ako ne fini I čestiti Bošnjaci Muslimani!

Ja ja

Ne znam odakle vam ideja da pisete nebuloze da su konji izgubljeni i divlji kad konji pripadaju firmi iz konjica i nisu napusteni. Niti su ovi ljudi planinari koji su slucajno naisli. Oni su zaposlenici firme koji su isli po konje da ih okrenu u nize krajeve bez snijega.

BB

Ja Ja Apsolutno si u pravu. Svake godine spuštaju te konje sa Prenja, i dovode ih na Borke i Boračko jezero, gdje ih ostavljau bez ikakvog nadzora. Ti konji u tom periodu uništavaju tuđe njive, bašte i imovinu. Iako svi mole, upozoravaju na štetu ništa se ne mijenja. Ti konji zaslužuju više pažnje, a ne da budu prepušteni sami sebi. A VLASNICI TIH KONJA SU MAKSUMIĆI.

Gogo

Ako vec pisete, majmuni pisite do kraja: kako se spasava 51 konj sa zametene planine?

Gost

Žalosno je novinarstvo ako je jedan ovako human poduhvat zaslužio samo par rečenica koje ništa ne opisuju. Pod uslovom da je istinit...

Pravda

Krasno, to su plemeniti ljudi.

/ Najnovije