Kako se u FBiH dolazi do citostatika: 'Gospoda u foteljama nam ne dozvoljava da se liječimo'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

zato sto fasistima koji vode drzavu vec 32g narod treba samo svak e4g, i da ih usput pljacka, zato bih nikada nece biti drzava, nikad auci u eu nece, jer jednostavno nije ni d od drzave

ViK

Svaki čovjek u ovoj zemlji s kravatom je deklarisani zlikovac ili lopov. Svakog čovjeka s kravatom građani trebau linčovati na ulici. Onda će svijet uvidjeti da je dogorjelo do noktiju ovom sluđenom narodu koji još uvijek ovdje živi. Tri miliona ljudi koji nizašta nisu krivi i koji samo žele da žive i rade je sluđeno radi nekoliko stotina đubradi s kravatama i interesa njihovih familija i poltronskih prijatelja. Tek tako će svijet možda uraditi nešto, bilo šta. Drugog rješenja za ovu zemlju i ovo društvo jednostavno nema.

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

zato sto fasistima koji vode drzavu vec 32g narod treba samo svak e4g, i da ih usput pljacka, zato bih nikada nece biti drzava, nikad auci u eu nece, jer jednostavno nije ni d od drzave ka adi Ovo je suplja bezobrazna prica.. Ko vlada 32 ili 52 ili 102 godine nije bitno, bitno je da onaj ko treba da naruci citostatike naruci na vrijeme i to je to...

Žvaljo

I za vas su mi kravate, službena vozila i protokoli, slikanja za press i naslovnice na portalima, stoko seljačka ona neotesana, nekulturna, neškolovana i primitivna. Svaki političar u ovoj zemlji, ali svaki do jednog! Smeće koje pije Jack Daniel's i mezi bijeli luk, ****o kojem smrdi iz usta na dva metra i bestidni degen koji ne zna pročitati ili napisati tri smislene rečenice. I u rukama takvih su sudbine nas, još glupljih, koji vas biramo. Ma na nas treba kakvu atomsku baciti nasred ove zemlje da nas sve do jednog pobije i uništi svu vegetaciju ovdje, da nema života ni flori ni fauni na ovom mjestu 400 godina, pa tek onda ovdje pustiti neke normalne ljude da ovdje krenu iz početka, ljude koji se neće ni teoretski sjećati ko i kakva smo seljačka primitivna bagra, svi mi do jednoga! ka SVAKI ****JIVI POLITIČAR, ALI SVAKI! Zaista Konstruktivno .. Koga da optuzimo za citistatike ? Onoga što mezi bijeli luk ili da posaljemo test da sastave tri recenice ?

Neka krene lov na kravate. Udri!

Ministar more bit samo u majici FK Vitez.

Lulu

***

/ Najnovije