Kako je tuzlanski muftija na Badnje veče 1942. spriječio ustaški pokolj Srba u Tuzli

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mex

Gospodin nek mu je vječni rahmet

Franc

***

***

***

Ljudi ...

... kad su LJUDI!!

Ljiljani nisu sa Karpata

***

Trt

Švabe, a i U likovi ih ne bi poslušali da nisu već surađivali... Jedino iz teksta nije rečeno te blesave i užasne *****e - koji su: katolici ili muslimani. Jer u BiH je većina U bila ipak muslimanska!

Znao covjek da je srbin

***

ard

Njegov čin mora biti primjer i nama Srbima i Bosnjacima kako da branimo dostojanstvo svog naroda poštovanjem i uvažavanjem drugog i drugačijeg. Kad zlo zavlada najbolje se otkriva ljudska priroda. Jedino vjerske vođe u BIH mogu uticati na prosvjećenje naroda koji se nalazi na vjekovnom geopolitički osjetljivom prostoru na kojem su se oduvjek lomila koplja velijikih sila.

DoDICK

Muftija halalim ti sto nisi dozvolio da ih sve po..biju jer nisi znao koga ostavljas medju nama...halalim ali si pogrijesio.

SFRJ JUGOSLOVEN AMERIKANAC

>>Njegov čin mora biti primjer i nama Srbima i Bosnjacima kako da branimo dostojanstvo svog naroda poštovanjem i uvažavanjem drugog i drugačijeg. Kad zlo zavlada najbolje se otkriva ljudska priroda. Jedino vjerske vođe u BIH mogu uticati na prosvjećenje naroda koji se nalazi na vjekovnom geopolitički osjetljivom prostoru na kojem su se oduvjek lomila koplja velijikih sila. ka ard<< VAMA JE VJERA MNOGO VIDI SE POMOGLA POTGURCILI SE UBIJALI SVOJE RODJAKE SRBE I HRVATE ISTO ............OVAJ POTGURCENI MUFTIJA SPASAVAO SVOJE RODJAKE SRBE....NIJE ON KRIV STO JE POTGURCEN TO SU NJEGOVI DJEDOVI URADILI

Amir Tuzla

Tako je u Tuzli i danas dan.

Ljiljani nisu sa Karpata

Lijepe riječi su ukras!

Svaka cast na komentaru

>>Njegov čin mora biti primjer i nama Srbima i Bosnjacima kako da branimo dostojanstvo svog naroda poštovanjem i uvažavanjem drugog i drugačijeg. Kad zlo zavlada najbolje se otkriva ljudska priroda. Jedino vjerske vođe u BIH mogu uticati na prosvjećenje naroda koji se nalazi na vjekovnom geopolitički osjetljivom prostoru na kojem su se oduvjek lomila koplja velijikih sila. ka ard<<

/ Najnovije