Kako je Mujo izgradio džamiju novcem dobivenim od sultana, a nana Munla uvakufila zemlju za crkvu

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Mašallah!!!!!!

MILJANOVIC SRPSKO PREIME

Amerikancmoraju osloboditibosnu od hamas terorista *******a osmanlija netrebajudzamije to je osmanlijsko

Ne pijem dok Paja vozi

***

Nadimak

Divan tekst. Znamo da nekima ne godi jer rusi koncept velikosrbstva i velikohrvatstva koga do Kraljevine SHS nije bilo. Kako je kralj Aleksandar odredio, sve pravoslavno je srbsko, a sve katolicko rvatsko ako je sh-hs jezika!! Zanimljivo, nije bilo srpskoh ni hrvatskog jezika, vec srpskohrvatski-hrvatskosrpski, nastao od Bosanskog preimenovanjem 1907.

Nadimak

***

NBK

***

NBK

Gospođ gdje ste bili i ko vas je napao, zašto niste prijavili prvoj postaji policije, nego širite mržnju po portalima. Sramota, po komentaru ispade da ni vi ništa niste bolji od dotičnih osoba koji su vas napali.

Ne pijem dok Paja vozi

***

Bosanac

Nano crkla u toj crkvi prokletoj

Realno

>>VI STE TERORISTI ZNAM DOBRO SAM BILA PRIJE DESET GODINA TAMO KADA STE ME NAPALI UMALO UBILI ZATO STO SAM BILA OBUCENA U SCHORCU I ZATO STO STE ZNALI DA SAM MJESOVITA NAPAL STE MENE VI 15 ODRASLIH OSOBA I DERALI SE NA MENE VIKALI IZ MENI NEPOZNATOG RAZLOGA DA IDEM U UKRAJINU DERALI SE IDI U UKRAJINU IDI U UKRAJINU ..............................VI STE ISLAMISTI MUSLIMANI TERORISTI VI STE HAMAS UBICE ka VI STE TERORISTI ISLAMSTI<< Tebe izgleda taj mentalni poremećaj još uvjek drži, sumnjam da ćeš ga se ikad riješiti

naravno. svi ste bili HRVATI katolici!

naravno. svi ste bili HRVATI katolici!

srbo i hrvatoljubi iz redakcije obrisali, sjeme i

se zatrlo! VI STE TERORISTI ZNAM DOBRO SAM BILA PRIJE DESET GODINA TAMO KADA STE ME NAPALI UMALO UBILI ZATO STO SAM BILA OBUCENA U SCHORCU I ZATO STO STE ZNALI DA SAM MJESOVITA NAPAL STE MENE VI 15 ODRASLIH OSOBA I DERALI SE NA MENE VIKALI IZ MENI NEPOZNATOG RAZLOGA DA IDEM U UKRAJINU DERALI SE IDI U UKRAJINU IDI U UKRAJINU ..............................VI STE ISLAMISTI MUSLIMANI TERORISTI VI STE HAMAS UBICE ka VI STE TERORISTI ISLAMSTI

/ Najnovije