Kako je Čović pljunuo na žrtvu Silvija Sarića i ubijene u genocidu u Briševu?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Ja mislim da je RS fakat i da se za nas u RSu treba boriti ne ukidanjem RSa vec inzistiranjem boljeg polozaja, politickog, socijalnog itd. Ubrzavati procese dovodjenja komunalija u porusena sela, pomoc u obnovi, skolovanju itd. Ako je pljunuo u lice nasim zrtvama onda je pljunuo svaki put i kada je otisao u Sarajevo

PRIJEDOR moja carsija

Hvala gospodinu F.Vele na objavljenom tekstu. za ovog gospodina @Mostar pitanje: ...ikad cuo za DOSTOJANSTVO ?

PRIJEDOR moja carsija

@Mostar nabavi si knjigu "Brisevacki mucenici",ima knjizara Dominovic u ZG,ili udruzenje Brisevo pa procitaj,mozda ces tad shvatiti zasto te upitah sto te upitah.

Realnost nasa,nepismena

Lopovi se bogate,stoka bleji i tako vec 30 godina.ovaj narod nevidi dalje od vrha nosa i buđavog paketa.

Kme

Zadnja tri dana se u fbih polomise zakuhati srbe i hrvate. Povraca mi se vise od te licemjerne lazne brige. Al valjda je genetika cudo. Ljigavo do bola.

@Ljiljan

Briga političare za narod za žrtve rata ma briga njih za sve njima je važno da su na vlasti i ako treba novi rat nije problem samo da imaju čvrste fotelje. I to važi za sva tri naroda

Istina i Pravda

Otkad je streljanje 1252 terorista genocid?

Hm

Otkad je streljanje 1252 terorista genocid? ka Istina i Pravda Od kada se rimska paganstina obozavanja raskovana jevreja koji je navodno bio 1/3 "boga" naziva monoteizmom? I to jevrejskim?

Porfiricus Geneticus

Ovo separatističko i aparthejdsko kopile ima neke svoje planove i težnje koje će završiti u zatvoru na izdržavanju robije za napad na državni poredak. Sva imovina stečena kriminalom i korupcijom će mu biti oduzeta, a neka ga sljedbenici uzdižu u uzp snovima.

Panzer

@Istina Mal si i nebitan opasni. Neću ti ja doći na vrata nedo bog. Imaju ljudi za to.Budi dobar i kulturan.

@Hm

Od kada se rimska paganstina obozavanja raskovana jevreja koji je navodno bio 1/3 "boga" naziva monoteizmom? I to jevrejskim? ka Hm<< I sad misliš da si patriota a i pravi vjernik iako vređaš tuđu religiju Isusa Božijeg Poslanika

Komentar

Naslov vam zvuci uzasno !!! Pljunuo je u HDZ i SEBE !!!

Jadranka Cigelj, sama u Apartman 102

… i misli sam sebi… dobro je David Filip rekao: " {..} Sve sto ovakvi dodirnu, pretvaraju u svoju suprotnost. Vera postaje blasfemična, rodoljublje kompromitirajuće, kultura ponizavajuća, vlast zaštita bezvlašću, visokoučene institucije paravan za glupost, politika - utočište za primitivizam i primitivce. Ideološki buzdovan u rukama primitivaca vitla i mlati oko sebe sve čega se dotakne. Jednom probudjeni i osokoljeni primitivizam širi se posvuda nezadrzivom snagom, pruzajući zastrašujuće primere bezobzirnosti, ponizavanja ličnosti i oduzimanja zivotu osnovnog dostojanstva."

/ Najnovije