Kako je dobri hadžija Hazim razapet na džamiju…

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

ispada nije lahko biti *****ama komšija

Durmo

Lijepe riječi su ukras!

Hmmm

Nazderat Kordica i U klecavce zetonima sa jevrejskim lesom i provjeriti hoce li sarac rafalat po njima i ima li bozo je bice da pokupi metke.

Katy2410

Moramo se pokloniti svim zrtvama . Nesreca velika nas je zadesila. Zato moramo uciti djecu da budu bolja od nas a ne siriti mrznju jer od toga nema nista. Zlo se samo produbljuje. A ubice ce odgovarati kad tad.

Za pocetak ciscenje Yu mitologije

***

Bosanac

ispada nije lahko biti *****ama komšija ka miki mamu ti smrdljivu koja te okotila miki glavu bi ti otkino koloko lajes familiju ti komplet sprcim

/ Najnovije