Kako je dobri hadžija Hazim razapet na džamiju…

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

BiH

Djeca li vam dabogda i sva pokoljenja umirala vijekovima u najvećim mukama za sve ove jadnike što ste po kućama pobili, *** Firga i Como svima dijete u djetetu! ***!

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Pamti pa vrati... ja samo kažem da znam ko mi je porodicu pobio da bi mu 5. koljeno posjetio. Eto toliko!

@Ljiljan

Ne ponovilo se

Da se zna!

Kraljevina SHS, nakon Iww 1918. podijeli stanovnistvo po vjeri i jeziku u tri svoje nacije: srbi- hrvati- slovenci. Po istoj mantri SFRJ prosiri na sest nacija, dodavanjem crnogoraca, makedonaca i muslimana (M). Raspadom Ju njene nacije prevedose u POLITICKE NARODE mjesto nacije nastalih drzava. Srbija i Hrvatska te “narode” koriste za velikodrzavne projekte. Ako se zeli mir na Balkanu moraju se “konstitutivni politikantski narodi” transformisati u NACIJE SVOJIH DRZAVA, a ne “nacije za komsiluk” i peta kolona za velikodrzavne projekte.

Gulliverus

I ovakve Čović odlikuje i ovo hoće da oživi onaj upravnik zatvora, nelegitimni predstavnik, e dobit će po svojim mjerama zakon al kad na vrbi rodi...

Db

I ovakve Čović odlikuje i ovo hoće da oživi onaj upravnik zatvora, nelegitimni predstavnik, e dobit će po svojim mjerama zakon al kad na vrbi rodi... ka Gulliverus E pa nece biti ni kako Bakir kaze!!

teletubis

To su sve hercegovci , ustase organizovali sa krivoustim - to je gamad kakve NEMA...

Gdje je taj Miroslav Bralo, zvani Cicko sada?

Je li ziv, je li optuzen, sudjen? kada imaju zivi svjedoci, dok su zivi..

/ Najnovije