Kafedžić o lažnim dijagnozama: 'Godinama traje krivotvorenje recepata, upleten veliki broj ljudi'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ured

Svi mi to znamo godinama ali klupko se nekad ne smije razmotati. Šta je gosp.Kafeđiću sa straniçom Registar zaposlenih u javnom sektoru Kantona Sarajevo, zašto se ne održava i zašto se ne prikazuju ukupni prihodi a ne samo startne plaće ?

FF

Trebali bi provjeriti i ortopedska pomagala koja završavaju u privatnim ustanovama?

Sve nam je lazno

Prihvatili smo laznu drzavu!

ovaj CIGO ko

i vulin, hahaha

nasvasta

Šta će doktori primorani kad vide zelena,crvena itd ****a sa diplomama iz štamparija žive predobro bez ikakva znanja bez odgovornosti .

joe

i vulin, hahaha ka ovaj CIGO ko Eno deda mraza na TV, idi protestuj

666

*****ska posla, polunarod nije ga bog nizasta pametno stvorio

Larsson'sPimp

A šta bi sa čuvenim Larsonovim trebama djevojčicama, zašto o tome šute?

Nista ovo, lako se provali, ima suptilnije!

Pacijentu koji dodje ¨kod doktora¨ se dijagnosticira nepostojeca bolest, ili se postojeca bolest preuvelica. Zatim se propisuju tzv. ¨lijekovi¨ (citaj otrovi...), npr. kemoterapije su omiljene, ali ima toga koliko hoces. Kostaju kao sv. Petra kajgana, ne lijece nista, dapace brze sahrane jadnika nego da nije nista uzimao, a tzv. ¨doktor¨ se bogati na procentu od izdanog recepta (precutni ugovor sa komercijalistom doticne farma kuce.

Ma

Ma citav ovaj Ured je jedna suplja sarajevska prica. Imas policiju, tuzilastva, sudove i onda ovo "nesta" osnuje Vlada KS, da kao nesto radi. Nidje veze.

Erdogan Osmandić

Sitni šupljikator, nema tip veze sa mozgom

/ Najnovije