Još se ne zna ko su ubice: Smrt djece u eksploziji granate na igralištu u Vitezu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dje je sad "ljiljan", dje "bosanac", a? I njihovi komentari o "krvacima"?

"Volio bih da nekome s bošnjačke strane proradi savjest i da kaže ko je to napravio. Koliko znam, nikome još nije savjest proradila”, objašnjava on." Proradit ce im, da ne kazem... Da su ti imali savjesti, ne bi NAMJERNO gadjali djecu. Oni ne da nemaju savjesti, oni su bestije rodjene u ljudskom obliku, inkarnacija vraga. Necete ocekivat da vrag dobije savjest?

Haha

Zna se, itekako se zna. Bio je to jedan od mnogih ratnih zločina Sejde i ostale islamističke skalamerije iz sastava tzv Armije BiH.

Gdje si sada Komsicu? Jesi se ocitovao o ovome?

?

RAGIB

? ka Gdje si sada Komsicu? Jesi se ocitovao o ovome? GLEDO SAM GA JUCER NA N1 STVARNO MI JE ZAO STO SAM TRI PUTA GLASO ZA NJEGA NIJE CUDO STO GA HRVATI NE POSTUJU KAKO LAZE NA HRVATE MENE JE BILO STD HRVATI OPROSTITE STO SAM GLASO ZA NJEGA NIKAD VISE

Istina111

Ubila ih je granata hvo

mrak

Ubio ih je isti onaj ko i djecu u Sarajevu, Zenici, Bradini, okolini Srebrenice prije 95 i za vrijeme 95 i tako dalje. Isti gazda, da bi danas razvlačili pamet jel taj lik bio iz abih ili hvo ili vrs. A u sve tri vojske bili ljudi pokupljeni kojima se tu nije bilo i budaletine dovedene baš zbog ovakvih priča danas.

Duduk

NE PONOVILO SE

Panzer

Lijepe riječi su ukras!

DZUKELO SUGAVA!

Ubila ih je granata hvo ka Istina111

.

Ubila ih je granata hvo ka Istina111 Tako i nama govore za Markale. Nije mi jasno otkud potreba bezmozgim anonimusima da štite "svoje" zločine. Zločin je zločin, bez obzira ko ga je napravio i za to treba da odgovara. Zločinac je zločinac i nikada neće biti "moj" i ne zaslužuje zaštitu.

Pravda za svi nasu djecu

Ovo su djeca Bosne i Hercegovine i treba da se pronade izvrsioc i osoba koja je naredila granatiranje. Ne moze s eispaliti granata onako. Rat je sam po sebi prljav i na povrsinu izbaci sljam okruzenja i taj sljam trebamo ocistiti svi. Ne postoji ni jedna politicka partija koja je iznad zakona. Sud treba da provjeri ko stopira istragu-e vezano za ubistva nase djece na svakom pedalju drzave bez obzira na vjeru.

/ Najnovije