Jezivi rekord: Sjećanje na dan kada je na Sarajevo palo 3.777 granata

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Opet

***

Barbari

Imali ste sve a sada nemate nista , seljacine sa brda. Dolazite u grad koji ste granatirali da bi zaradili kruha za zivota. Ko drugom jamu kopa sam u nju upada.

Duduk

Ne ponovilo se. Umjesto da svoje mladačke dane provodimo u budalasanju da idemo na koncerte družili se putovali po BiH i dalje mi smo gladovali, smrzavali se, ginuli...Ko je sve to doživio pogotovo oni koji su nekog izgubio, bio ranjen nikad to nebi ponovo doživio

Da ali boombardovaaanje Beograda

Vlashke plachpichke bi dushu izvadili svakom kome mogu. Kad je po njima udarilo i to sasvim zasluzeno jer su cijelu dekadu radili ovo, onda plachi i ne "razumeju kako da razumeju". Kaze nikom e se ne ponovilo. Jok, nadam se da ce se njima to desiti, iskreno im to zelim.

Duduk

Vlashke plachpichke bi dushu izvadili svakom kome mogu. Kad je po njima udarilo i to sasvim zasluzeno jer su cijelu dekadu radili ovo, onda plachi i ne "razumeju kako da razumeju". Kaze nikom e se ne ponovilo. Jok, nadam se da ce se njima to desiti, iskreno im to zelim. ka Da ali boombardovaaanje Beograda Naravno a u Beogradu žive samo Pravoslavci drugih religija kao naprimjer Bošnjaka nema

Sve

se više zaboravlja koliko su u ratu sarajlije stradale i propatile. Ubijani smo sistematski 3,5 godine. Patili se da preživimo bez vode, hrane, struje, grijanja, telefona... Bez ičega. Mnogi su izgubili svoje najmilije, ostali teški invalidi, doživili teške traume... i nikom ništa. Niko to više ne spominje, to mu dođe kao nešto najnormalnije. A srbi na svakom koraku predstavljaju par dana NATO bombardovanja '99. kao planetarnu kataklizmu. Ništa smo mi, šta su "oni jadni prepatili".

Bergkamp

se više zaboravlja koliko su u ratu sarajlije stradale i propatile. Ubijani smo sistematski 3,5 godine. Patili se da preživimo bez vode, hrane, struje, grijanja, telefona... Bez ičega. Mnogi su izgubili svoje najmilije, ostali teški invalidi, doživili teške traume... i nikom ništa. Niko to više ne spominje, to mu dođe kao nešto najnormalnije. A srbi na svakom koraku predstavljaju par dana NATO bombardovanja '99. kao planetarnu kataklizmu. Ništa smo mi, šta su "oni jadni prepatili". ka Sve Pa kad ste izabrali kreatora "Islamske deklaracije" da vas vodi u demokratsku budućnost!

@Sve

se više zaboravlja koliko su u ratu sarajlije stradale i propatile. Ubijani smo sistematski 3,5 godine. Patili se da preživimo bez vode, hrane, struje, grijanja, telefona... Bez ičega. Mnogi su izgubili svoje najmilije, ostali teški invalidi, doživili teške traume... i nikom ništa. Niko to više ne spominje, to mu dođe kao nešto najnormalnije. A srbi na svakom koraku predstavljaju par dana NATO bombardovanja '99. kao planetarnu kataklizmu. Ništa smo mi, šta su "oni jadni prepatili". ka Sve Pa naravno samo je u Sarajevu bio rat gdje su padale granate, gdje se ginulo, gladovalo bili bez struje. A u ostalim gradovima bilo super, kao eto Gradačac, Srebebenica, Olovo, Bihać, Brčko, Mostar, Tuzla itd. Da u Sarajevo samo rat bio

Neljudi

Pa kad ste izabrali kreatora "Islamske deklaracije" da vas vodi u demokratsku budućnost! ka Bergkamp Nismo ga mi izabrali nego vi, ali ste ga vi dobro obradili u Foci i Beogradu da uradi onako kako vama pase. Nasa mladost je izginula zbog ubleha koji nemaju nimalo ljudskosti i morala. Samo da znas " Ko drugom jamu kopa sam u nju upada".

/ Najnovije