Jakob Finci o stavu Ambasade Izraela: Izjave koje, nažalost, ne liježu najbolje…

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Db

***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Леми

***

Sasa

***

Hm

A, sto ste ocekivali od Izraela koji na tjednoj bazi ubija vise palestinaca i arapa nego rusi i ukrajinci jedni druge,ali o tome se izvjestava kao da se to dogadja negdje na marsu.

Peacemaker

Izraelska izdaja, nismo ni ocekivali drugo!

Gost

Izraelci nemaju ambasadu u Sarajevu ali imaju u Tirani. Jasno je što time hoće pokazati.

Gost

Finci je čudo. Sve kad bi se kandidirao za Predsjedništvo dobio bi 0,00001% glasova ali on tuži državu što se ne može kandidirati. Dvadeset godina od toga živi i sada kada je đuturum ponovo je na izbornoj listi. Stavili ga na listu GRADŽANI.

Panzer

***

Panzer

***

Ekonomski nacionalista

Ne mogu da vjerujem u kakvoj državi živim. Izraelska ambasada u Tirani pokriva i BiH. Koliko smo nebitni i jadni da je Albanija važnija od BiH. Nekada smo bili regionalna super sila i cijenjeni svuda u svijetu (Jugoslavija) a danas živimo u protektoratu, nešto kao enklava, kao neki zabačeni indijanski rezervat.

saibaba

Mozda bi finci trebao da napomene svoju bracu po vjeri da je Bosna jedina zemlja u koja je evropi prihvatila sefardske jevreje, da u Evropi jedno u Sarajevu nema potrebe da bude policajac pored sinagoge. A da su Ustase ( ciju ideoligiju Covic bastini ) ti koji su ih istri****li u Sarajevu. Tuzno je to kako se istorija zaboravi radi sitnih dnevno politickih lobiranja. Finci koji to sve zna ne bi trebao da opravdava nego da posalje dopis i objasnjenje situacije vlastima u izraelu. Ali ako i on podrzava *****ku segregaciju ( kako se moze vidjeti iz teksta) Sta se onda buni i tužaka ?

RoganJ

Podrška Izraelu!! 🇮🇱🇧🇦

RoganJ

A, sto ste ocekivali od Izraela koji na tjednoj bazi ubija vise palestinaca i arapa nego rusi i ukrajinci jedni druge,ali o tome se izvjestava kao da se to dogadja negdje na marsu. ka Hm Kako do sada nisu nestali ako ih toliko ubijaju?! Od par stočarskih sela prije dolaska Jevreja, (prije 130 godina) - po iskazima i osmanskih i zapadnih putopisaca, sada takozvanih Palestinaca ima milione (95% ih imaju Jordanska i Egipatska prezimena). 😆

Walter

E pa kad vad sljedeci put nacisti budu ganjali po Seheru i BiH, nek' vas krije i brani Coviceva klika i pristase.

A-ha

Izraelska ambasada je očigledno pala pod uticaj poznatih "tumača" o "islamiizmu u BiH", kao što je pao itzv. istoričar Gideon Greif. G. Finci, najmanje što ste mogli i trebali učiniti jeste da i vi napišete par pravih istinitih rečenica izraelskoj ambasadi u Tirani, umjesto da kažete "ne naliježu najbolje"

Gh

***

Ha

Dzaba vam sve bosnje, izborni zakon vam ne gine taman da citav mjesec protestvujete ispred ohr-a.

Hrvatska vojska je sprijecila masakr u Bihacu.

Dzaba vam sve bosnje, izborni zakon vam ne gine taman da citav mjesec protestvujete ispred ohr-a. ka Ha

saibaba

zajedno *****e i četnici powered by jevreji, ovo je zaista novi level sizofrenije

Svakako

Ne mogu da vjerujem u kakvoj državi živim. Izraelska ambasada u Tirani pokriva i BiH. Koliko smo nebitni i jadni da je Albanija važnija od BiH. Nekada smo bili regionalna super sila i cijenjeni svuda u svijetu (Jugoslavija) a danas živimo u protektoratu, nešto kao enklava, kao neki zabačeni indijanski rezervat. ka Ekonomski nacionalista Zivis u pravoslavnom DAESHu gdje razapeti palestinski jevrej prasta grijehe nakon zderanja ulja i stvara psetosavsku naciju.

/ Najnovije