Istražili smo: Šta je pozadina okupljanja vrana u kasnim satima na ulicama Sarajeva?

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Elenorin

Ovo vam je tokom dugog vremena apstinencije, prvi dobar i konstruktivan clanak. Sve je do sada, racunajuci i one vase kolumniste u podnozju, jedna obicna gnjavaza i pretjerivanje. O majstorijama senzacije, polako cete nadmasiti i klix i avaz express.

Hm

Cime se Otoka, Cengic Vila i Malta razlikuju od ostatka grada? Je l bolje ulicno osvjetljenje? Je l ima vise smeca? Je l se manje auta krece tim ulicama tokom noci? Cini mi se postovana docentice da vam teorije ne odskacu od "moderne nauke" koja se pretvorila u puku pretpostavku.

Infidel

Danju se hrane, a noću seru po autima.

0

Ovo je na štetu nas kostituivnih!

Treba nesto poduzeti,al sta.

Nama podkovicu svu unistili i naselile se po zgradi,nemozes normalno zivjeti od njihove buke i galame.sve zivo unistise,ograde balkona,antene,stvari po balkonima,nevjerovatno kakve su stetocine.

Lazu sve, to je farmaceutska mafija skontala da nas pobije sve. Soros, Gates DNA, sve ziva istina

.

Švraka E.

To se dešava u najzagađenijim dijelovima grada. Zato ptice sve češće možemo vidjeti da umjesto što lete šetaju po parkovima i ulicama jer ,,dole" imaju više kisika. Uzgred Otoka Č.Vila i Malta su uz samu Miljacku pa im i to predstavlja idealno mjesto za ,,život" jer se ne moraju puno truditi da bi došle do vode.

Boom

Ma to samo podršku za Ukrainu

Porfiricus Geneticus

Možda su one "ostali" pa protestvuju protiv ovih konstitutivnih i tzv legitimnog predstavljanja, a možda samo žele da idu pješke, ostala im navika nakon silne magle i smoga...

Deki

Zato su po danu neispavane i mrzovoljne

jbo vrane

mene recimo zanima koje su nargilane zatvorene a ne ovo, ali ni rijeci o tome

Opet

Politicko Sarajevo?

Andreja Radoman

Inteligentan život se vraća u Sarajevo. Povratak civilizovanih.

Blue

Bilo kako bilo, vrane su veliki problem i treba ga rjesavati.

GOMILA VRANA LOS PREDZNAK DESICE SE NESTO STRASNO

LOS PREDZNAK VRANE UPOZORAVAJU NA SVOJ NACIN PTICE ZNAJU SVE

GOMILA VRANA LOS PREDZNAK DESICE SE NESTO STRASNO

LOS PREDZNAK VRANE UPOZORAVAJU NA SVOJ NACIN PTICE ZNAJU SVE

GOMILA VRANA LOS PREDZNAK DESICE SE NESTO STRASNO

LOS PREDZNAK VRANE UPOZORAVAJU NA SVOJ NACIN PTICE ZNAJU SVE

joj joj

Žive vrane svoj život

Spužva bob

To vam se zove Itachi Uchiha

Covjek

Ugledale se na Ruse pa i one krenule i invaziju.

Uzbuna

Odmah uvrstiti Vrane kao 4 konstitutivni narod u BiH! Fadile pokreni proceduru iz Federacije BiH!

Almir Musinovic

Ovo nisu vrane ovo su mjesanci sove i vrane i ja mislim samo kastrirat i bice to OK

Ss

To vecinu treb ubijat sve

Danii

Zaboravili ste Grbavicu!! Prije mjesec dana su me vrane napale samo jer sam nosila kesu u ruci i to ispred zgrade, a često sam bila svjedok kako su napale i druge građane pogotovo djecu na Vilsonovom šetalištu.

/ Najnovije