Istražili smo: Kako provjeriti u kojoj ste kategoriji ako ste se prijavili za 600 KM pomoći EU?

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Revizor

U nekim domaćinstvima imate po tri zaposlene osobe, ali je otac RVI i jedno od djece prima dječiji doplatak i to će domaćinstvo dobiti naknadu Malo nakaradno!!!

Vlatka

Lopovluk. 5 clanova jai muz 25 g na birou. Sin samohrani otac sa dvoje djece i odbijeni ***

Lopovi

Otac samohrani odbijen dvoje djece samo zato sto dobivaju dječiji pd 8 mj. A ne od 5 mj. Odbiken. Pravde. I k...a. 😪👍

Avdo Sokolar iz Olova

Na birou zbog kriminalne privatizacije imam 0,00 KM primanja odbijen zato što ne dobivam 538,00 KM. Najugroženija kategorija su lica sa biroa koji nemaju nikakva primanja nece dobiti pomoc. Veci dio novca pomoci EU zavrsit ce u dzepovima pojedinih kriminalnih političara Avdo Sokolar Olovo

/ Najnovije