Arijana Saračević Helać: Nakon priče o ratnom Sarajevu dobila sam strašnu poruku

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

bhbhbnbj

A drugačije te se moja arijana niko ne bi ni setio ;)

Beograđanin popio metak u glavu

...koji đikanima nanosi bol ...

bhbhbnbj

Izgleda kao da rat još nije završen.

vbjnknlh

biće ;)

11541

Hoće akobogda

Handrija

Fino tuzba.Ove hrabre internet ratnike je prilicno lahko pronaci Opaliti ga dobro novcano i nece mu vise pasti na pamet da se konektuje na net.

Broj 1

Srbi su narod koji mrzi: Slovence, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Albance. Pa i Makedonce. Srbi mrze Srbe koji nisu četnici. Srbi mrze sve i svakog! Vojvodina želi samostalost! Sve češće na pamet mi pada Tarabić i jedna šljiva. Zbilja, kako možete funkcionisati sa tolikom mržnjom u sebi?

Dobrica

Bosanski Srbi su uvijek bili junaci kad treba napadati zene. Casno nema sta. Vidim trolovi placeni iz RSa dan noc pisu da bi umanjili znacaj genocida, da bi prebacili odgovornost na Bosnjake i Hrvate. Napadate Hanu i Severinu, bas ste junačine u pm. Dobro je Cosic napisao sta su Bosanski Srbi. Ne bih vise nista da dodam

Genetika i genocid

Srbi su narod koji mrzi: Slovence, Hrvate, Bošnjake, Crnogorce, Albance. Pa i Makedonce. Srbi mrze Srbe koji nisu četnici. Srbi mrze sve i svakog! Vojvodina želi samostalost! Sve češće na pamet mi pada Tarabić i jedna šljiva. Zbilja, kako možete funkcionisati sa tolikom mržnjom u sebi? ka Broj 1 . Tako je nazalost, vecina Bosanskih Srba uglavnom su zadojeni uzasnom mrznjom, nacionalizmom i zeljom za ubijanjem drugih i drugacijih. Zasto to svojoj djeci ostavljaju u transgeneracijsko naslijedje? Zasto se ponose s tim da im ginu djeca i unuci? Bosanski Srbi su totalno osteceni :(

Business

A drugačije te se moja arijana niko ne bi ni setio ;) ka bhbhbnbj Kao ni tvoje mame... Ravako ko i svaka ravaku. E, ali sestra ti veruj za pamćenje ;)

bnččkčlk

Nemojte vi to po arijani procenjivati ;)

@Handrija

Mnogo toga je lako nać. Još je lakše poginuti.

Djokica mali

Treba tu emisiju ponavljati svaki dan bas svaki dan A posebno onu kad bijednik priznaje na Face Tv da je u Srebrenici bio genocid. Svaki dan s tim treba pocinjati dnevnik i himnom BIH.

Gost

Mržnju i fašizam se može lako primjetiti kod patriotskih komentatora.

Knez

Ugledna ,damo??? Vi ste punk istine zamisli francyzi ugledni objavili iz 93g mizda greskom INI si hteli ibjaviti vas uspeh iz 92god ubisttvo Svata Gardovica omaklo im se? A vama Savess t cista.???.

/ Najnovije