Ismet Hodžić: Mali znak pažnje za Edina i Amru Džeko

Radiosarajevo.ba
Ismet Hodžić: Mali znak pažnje za Edina i Amru Džeko
Foto:Facebook / Poklon koji će uskoro biti uručen bračnom paru Džeko

Neizmjernu zahvalnost Edinu Džeki i njegovoj supruzi Amri Silajdžić-Džeko znakom pažnje iskazao je Ismet Hodžić, mladi talentirani nogometaš čija je teška bolest pogodila brojne građane BiH,  a veliku podršku pružili su mu mnogi sportski radnici. 

Svog idola, Edina Džeku upoznao je za vrijeme ramazana  i tada je rekao da je za njega već taj dan bio bajram.

Ismet, koji i sam iz hobija jako lijepo slika, bio je presretan i zahvalan na podršci bračnog para Džeko, a prilikom prvog njihovog narednog susreta uručit će im poklon.

"Hvala Edinu i Amri na podršci koju pružaju i svemu što rade za djecu oboljelu od raka. Hvala vam na radosti i emocijama koje unesete u Roditeljsku kuću kada se pojavite na njenim vratima. Mali znaci pažnje nekome zaista mnogo mnogo znače," stoji u objavi na facebook stranici Udruženja za djecu oboljelu od raka". 

S druge strane, i Džeko se zahvalio svom maldom prijatelju, a nema sumnje da će mu biti još veća podrška ukoliko Hodžić  svoje liječenje nastavi u Italiji kako se i očekuje. 

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije