I ovo je BiH: Očistili deponiju na 2.000 metara nadmorske visine

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

5

Bravo!

Igman

BRAVO MOMCI. Bio sam na Igmanu Veliko polje ovaj mjesec. Koje ljepote i koje sramote. Predivna priroda se kontstantno uništava zbog nesavjesnih posjetilaca. Od šume uz Veliko polje su napravili deponiju. Sramota

Mirza Tvica

Bravo momci

Guest

Momcine

HEPA

...kapa dole,bravo momci!!!

wow

Ne razumijem te debile koij odlaze na 2000m i gore bacaju smece. Kakvi su to ljubitelji prirode kojima je svejedno gdje bacaju limenke??

@wow

Ne razumijem te debile koij odlaze na 2000m i gore bacaju smece. Kakvi su to ljubitelji prirode kojima je svejedno gdje bacaju limenke?? ka wow ... to su ti prijatelju oni sto dodju autom do krajnje tacke, povedu trebu full nasminkanu u stiklama samo da se slikaju za insta i tok-tok... nema tu ni p od planinara..

/ Najnovije