Hutba reisu-l-uleme: O natjecanju na izborima

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prozirno

Znaci pocela predizborna kampanja, tamo gdje joj nije mjesto. Pametnom je dosta sta reis porucuje.. ne dajmo se zavarati i pasti na ovu njegovu smutnju. Da je hutba bila u ovom smislu, bila bi na pravom mjetu i u pravo vrijeme. Rijec je o zulumcarima..https://minber.ba/allah-ce-zulumcare-nasilnike-kazniti-zasluzenom-kaznom/

Da

Nadamo se da će i u Sarajevu isto tako da se otvori pravoslavna Bogoslovija. Sve u cilju dobrosusjedskih odnosa.

!!!???

Pa kako je moguće da u Dodikovoj "genocidnoj tvorevini", u Banjaluci, tom "leglu genocidaša" bude otvorena , poslije 70 godina Medresa. A u Sarajevu, tom "multietničkom, demokratskom", gradu, Srpska pravoslavna crkva, ni dan-danas, ne može da vrati svoju sopstvenu imovinu, koja joj je oduzela ustaška NDH ,još 1940. Imate li odgovor na to, vi "pravednici"?!

nasvasta

O nepotizmu lažnom predstavljanju sa lažnim diplomama koje u hadisu ni naš poslanik s.a.v.s ne preporućuje ni rijeći trebali reise za takve glasati.

Faris

Bravo reis efendija. Napokon da neko digne glas protiv ovoliko laži i konstrukcija čiji je jedini cilj slabljenje našeg jedinstva i jačanje neprijatelja. Komšije ujedinjene u nacionalizmu a mi razjedinjeni u borbi za biološki opstanak.

000

Bravo reis efendija. Napokon da neko digne glas protiv ovoliko laži i konstrukcija čiji je jedini cilj slabljenje našeg jedinstva i jačanje neprijatelja. Komšije ujedinjene u nacionalizmu a mi razjedinjeni u borbi za biološki opstanak. ka Faris Ti si SDA bot. Mora da su te dobro uhljebili kad ih tako lijepo braniš. Ostali znaju kako im je i šta donijela ova vlast, pa će tako i glasati.

Dea

E stvarno reise pojma nemas. Fali malo gejeve i komunjare pa ces biti reis omiljen kod fine gradske raje.

Ivan

Reisu-l-ulema pozvao muslimane! Pa zar nije trebao da pozove Bosnjake? E svasta od reisa! Jos da je jasno na koju zajednicu je mislio bilo bi nam svima lakse.

071

okani se reise bajki i suplje. daj pomogni da se rijesi ovo oko Osmice, Campare, respiratora. gdje god da se okrenes kriminalac do kriminalca.

Hm

okani se reise bajki i suplje. daj pomogni da se rijesi ovo oko Osmice, Campare, respiratora. gdje god da se okrenes kriminalac do kriminalca. ka 071 Šta ima reis sa respiratorima i Osmicama?! Pričaš gluposti. Njegovo je da se brine za duhovnost ljudi, a ne svjetovne stvari. To je stvar političara i drugih.

Pravda

Dobro, dobili ste Medresu u Banjaluci. Kad ćete zgradu Ekonomskog fakulteta u Sarajevu vratiti njenom pravom vlasniku Srpskoj pravoslavnoj crkvi? Čekamo od '41.

/ Najnovije