Husein efendija Kavazović: Pozivam na pristojnost i uljuđenost u komunikaciji

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

Pa kada se čovek seti vaših obraćanja u kojima Srve nazivate vlasima teško je verovati vašoj tvrdnji da "džamije nisu izvor zaraze". Ja bih rekao da jesu i ti pre svega socijalne. Islamizam terorizam su bolesti možda i opasnije od covida.

miko

jesu miki, ali seti se kacavendi, koji su jos i seksualni predatori, budi fin, kao sto si lep, pa ce ti neko iz spc dati podrsku

Zenica NK

Riječ "uljuđenost" se nije nikada upotrebjavala u BiH jer odudara od melodičnosti bosanskog jezika. Ako to pojedinci pokušavaju, zašto i Islamska zajednica podržava nasilnu hrvatizaciju Bosanskog jezika.

Guest

Nesto razmisljam, pred sam pocetak obreda klanjanja, imam bi rekao "zbijte redove, neostavljajte prostora za sejtana". Ovo ima znacenje i u zajednici da se drzimo zajedno i ujedinjeni i da nedozvolimo da se ubaci smutnja medju vjernike. Pogledaj, zadnju godinu sta se desava, Mekka je skoro pa prazna, obredi klanjanja su redovi sa prostorom koji zjapi izmedju ljudi, nije vise fizicka distanca izmjedju tjela, nego je postala socijalna distanca izmedju osoba.Otudjili smo se i postali stranci jedni drugima.

dP

Ma na ranu ga priviti koliko je dobar. :D

/ Najnovije