Hrvatski Nacional: Čović je Putinov igrač, on i Dodik mogu zakomplicirati stanje u BiH

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Roki

Gospodo hrvati dajemo vam Ćiriličnog čovketa gratis jer je ovamo ispušio pa vi vidite šta sa njim raditi.

Avenger

Gospodo hrvati dajemo vam Ćiriličnog čovketa gratis jer je ovamo ispušio pa vi vidite šta sa njim raditi. ka Roki Vi ovog proruskog slugu fino uškopite jer ćemo ga mi objesiti ako samo mrdne!! Legitimni lažov i crv iz Duduckove guzice!!

Šta je Mile

Aaaa... eto ta vijest k'o neko čudo?! Pa 30 godina ponavljmo da je to rusko govno... Kao i DodiG... Samo ovdašnjim uzpeovcima to nije "razvidno" i tamnošnjim hadezeovcima...

hrkljus

"Možda i zato, dodaje se, Zapad ne želi podržati zahtjev Hrvata da se promijeni Izborni zakon u BiH, "jer bi tada Putin imao dva svoja čovjeka u Predsjedništvu BiH"." Fala qurcu da je netko u Hrvatskoj KONACNO javno rekao/napisao sta je jedan od razloga da "legitimni", dok je ovog izbornog zakona, nece biti izabran u predsjednistvo.

Brko

MORA DA JE PISAC OVOG TEKSTA NA PLATNOM SPISKU ISILOVACA I NJEMU HRVATI SMETAJU STO SE SUPROSTAVLJAJU BOSNJACKOM UNITARIZMU AUTORU OVOG TEKSTA NEKA JE TE STID

Porfiricus Geneticus

MORA DA JE PISAC OVOG TEKSTA NA PLATNOM SPISKU ISILOVACA I NJEMU HRVATI SMETAJU STO SE SUPROSTAVLJAJU BOSNJACKOM UNITARIZMU AUTORU OVOG TEKSTA NEKA JE TE STID ka Brko Oj Staljina Brko ti si nama drko!! Kretenu UZPovski pozdrav od Unitarista i građana, za razliku ti od seljačina ruske izbornika.

Grunf

Đe vam je Cerić?

M&C

Milanovic je ruska krtica na Balkanu,a covic je njegov pomoćnik dok im je dodik podređeni i strogo izvršava sve naredbe koje dolaze iz moskve preko milanovica zvanog Štakor. Vucic je suradnik putina,ali nije podređen zagrebačkom štakoru.

Liberal

Jel vi stvarno ne razumijete o čemu se radi ili ste totalmo ludi??? Sledeći referendum Hrvati glasaju za otcjepljenje RS.

Ljiljan

MORA DA JE PISAC OVOG TEKSTA NA PLATNOM SPISKU ISILOVACA I NJEMU HRVATI SMETAJU STO SE SUPROSTAVLJAJU BOSNJACKOM UNITARIZMU AUTORU OVOG TEKSTA NEKA JE TE STID ka Brko ZBOG TAKVIH KAO TI POSTOJE KAČAVENDA,PULJIĆ,PUHARIĆ,PEDOFILIJE,AMFILOHIJE RADOVIC I OSTALI POPOVI I FRATARI PEDERI I PEDOFILI!!

Bijeljina

Covic je krivousti uhljeb, kriminalac, parazit i dodikov partner u razbijanju bih. To moze raditi jer ima mentorstvo zvaljavog vucica i malig zlig patuljka putina

Panzer

KOJA VELIKOBOŠNJAČKA I UNITARISTIČKA PROPAGANDA.KUPLJENI ČLANCI I NOVINARI.PO TOM JE BOŠNJAČKA POLITIKA POZNATA,PERJANICE SU KOSORKA,PUSIĆKA,ANALITIČAR GJENERO I NARAVNO VICKASTI I NEZABORAVNI MESIĆ.SVAKO IMA SVOJU CIJENU.

BOSNA

Mi to znamo odavno. Još od Bobana i Karađića, tih heroja priglupih nazovi ljudi

Tz

Đe vam je Cerić? ka Grunf otiš'o ti kod žene

Za ljiljan

Gubo otrovna, valjo vam je Puljić i caritas u ratu kad vas je hranio, sad se gubo najeo pa pohasijo, ali kad kenjac pobjesni nije mu dugo da krepa.

Guest

Guest @ Brko A ti trke polizi *** dvojici lopova mozda zaradis koji cener fukaro.

Guest

Guest Vidi ove Radodajke Kita revic.

/ Najnovije