"Hrvatski Dodik": Za čiji račun Milanović želi da blokira NATO veze sa BiH?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Max

Štetočina komunistička

dP

Čitanje "analize" i kmečanje "uglednog" novinara"... neprocjenjivo. :)))))

Guest

Guest Sta bi Hrvati sa onim slucajem gdje u kolo je igrao Milanovic o lovi nedozvoljenoj tako nesto.

Mostar

Kada bi Bosnje postivale sto su potpisale i prestale sanjati nesto sto nece docekati BiH bi sutra krenula naprijed. Nastavite negirati Ustav i time tjerate Hrvate od sebe, a vodu na mlin Srbima. Brzo ce doci vrijeme za razlaz

opari se

Dzaba, BiH ce biti gradjanska kao i sve ostale zemlje na svijetu.. A Milanovic bi stvano trebao naci nekoga da se posavjetuje ..

nasvasta

Nezna fašista za Bosanski inat ,ješćemo travu ali sebi slobodu nećemo ukinuti.

?

Kada bi Bosnje postivale sto su potpisale i prestale sanjati nesto sto nece docekati BiH bi sutra krenula naprijed. Nastavite negirati Ustav i time tjerate Hrvate od sebe, a vodu na mlin Srbima. Brzo ce doci vrijeme za razlaz ka Mostar jel to prijetis budalo?!

Gost

Čim misliš drugačije i ne dozvoljavaš da se urušava sporazum koji je i Hrvatska potpisala odmah si Ruski igrač. Gluposti. Hrvatska i Srbija su potpisnice Dejtona egzaktno iz ovakvih razloga, da se onemogući ukidanje mehanizama zastite svakog od naroda.BiH je i gradjanska i konstitutivna drzava, jedno bez problema moze sa drugim. Ono sto ne moze i nece moci po cijenu novog rata jeste da se Hrvati i Srbi o bilo cemu bitnom preglasaju.

Blue

Papak

Guest

ma kakav papak..to je seljacina prvog reda...

BiH

Bitan ko lanjski snijeg.

Guest

Guest Sta bi sa onom lovom sto su Milanovica uhvatili i ostale u nekom nezakonitom drustvu. Prosao voz zaboravili mi zaboravili vi on se nahapao.

Churchill

Reče...NISAM sreo gluplji NAROD od Rvata, uvijek nešto traže, a to što traže nezna ni sam šta je to, ali to što traži hoće ODMAH....

/ Najnovije