Hoće li više iko skočiti sa skakaonica na Igmanu: 'Za 7 dana se mogu zaraditi milioni'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šumljaci

Nešto nisam siguran da se nagib izražava u metrima. Možda su skakaonice dužine 112 i 90 metara. Sarajevo- šume ne mogu biti vlasnici ničega, mogu samo imati pravo raspolaganja ili upravljanja tim zemljištem a u biti je zemljište državno. Prave probleme i oko tuđe tj.naše imovine.

Fgj

Društvu u kojem 90% naroda jedva sastavlja kraj s krajem, skakaonice nisu potrebne. Isto kao ni bob staza. I u vrijeme bivše države olimpijada je bila nategnuti politički projekat za koji su svi zaposleni morali odvojiti od usta. Kakav svjetski kup, to je za nas naučna fantastika

Miki

Prebacite igman u Republiku Srpsku pa ćete vidjeti kako će sve biti obnovljeno, ne znate vi to!

Fgj@

Procitaj tekst sa razumijevanjem prije nego napises nesto. Sarajevo bi bez olimpijade ostalo kasaba oko Bascarsije. Provedena je gasifikacija Sarajeva, izgradjeno Kosevo, Zetra, Bob staza, skakaonice, staze na jahorini, Bjelasnici i Igmanu,Olimpijsko naselje, Dobrinja, Holidey Inn. Pored nabrojenog olimpijada je neprocjenjiv kulturni kapital ako uopce znas sta je to. Lijepo covjek kaze da bi se ulozeno vratilo kroz najdulje dvije godine. Ti si tipican primjer SDAlijske kratkovidne politike. Vama alijanderima je izgleda jedino pranje novca kroz izgradnju dzamija i trznih centara isplativo.

Komentar

…….Nije moguce za sedmicu zaradit milione taman da je skakaonica pozlacena !!!! ……..Skakaonica nije Casino !

/ Najnovije