Helez na promociji knjige u Sarajevu: Mi smo spremni da pružimo ruku, a izgleda da agresori nisu

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosnje skontale da ih ameri pustaju niz vodu

Gledaj ovog taubera, pa u sarajevu te svako malo prebiju iz cista mira te multi-kulti bosnje, a ti stajes uz njih protiv srba, kako te nije stid? A o bosnjackoj ruci pomirenja po kojoj vec 25 godina srbe zovete genocidasima i agresorima i potonjoj podmukloj srbofobnoj rezoluciji da ne govorim. Jel se zvekanu helezu jos uvijek prividjaju ruski vojni kampovi, valjda je i ta izmisljotina u cilju pomirenja?

Ko vas ne zna skupo bi vas platio

Bosnje su izgleda konacno skontale da ce ih ameri pustiti niz vodu, pa sad gledaju kako da se umile srbima. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.

Guest

samo mi nije jasno, sa kojim ljudstvom Mile misli ratovati? rastjerao je više Srba negoli ijedan rat. republika mi prazna. doduše, isto kao i ostali voždovi

Kliks

Dobro bi bilo da taj elez kaže gdje su bugojanski Hrvati koji su nestali u ratu prošlom trebao bi on to znati, to su njegovi mudjosi uradili

Ldld

GDJE JE MASOVNA GROBNICA ZA BUGOJANCE??? ZAŠTO ŠUTITE???

Zaboravio

Zaboravio si agresiju nato pakta koja je gadjala gradjane bosne i hercegovine. A sto se tice suda svi znamo da je to osnovano i financirano od zemalja nato pakta da opravdaju svoje zlocine.

Tsx

Licemjerje na Ntu, ako ima ko farsu da pravi to su crvenim obojeni s naljepnicama Bošnjak, Musliman ljudi. Od zloga potaknuti provokacija prirodno im naliježe. Za zločine spreman izbjeći sudski proces i još te otići na stratište, to govori kako ode likovati svome djelu, a ne davati ispriku, i to čini samo kad kamere gledaju kako bi govorio kako drugi to ne rade.

Nbs

samo mi nije jasno, sa kojim ljudstvom Mile misli ratovati? rastjerao je više Srba negoli ijedan rat. republika mi prazna. doduše, isto kao i ostali voždovi ka Guest vi stalno spominjete ratovanje mile nikad izgleda da vi trazite vraga s vama treba podlo kao kurti sa srbima

***

***

Jazavac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije