Hava Tatarević, majka šestorice ubijenih sinova: Kako nije genocid, a sve mi pobilo…

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zelja

Ubicama da ne dozive nikad vise ljepote ovog zivota i da im se desi ista sudbina kao i svim pokoljenima

Havi

***

Gh

***

Talasike

za Gh & Havi Tebi se ne moze nista objasniti jer nisi dorastao da razmisljas i shvacas. Vrati si se u vuko****nu tamo se dobro uklapas sa svojim karakterom i znanjem.

Lila

Kada covjek cuje ovo, pa i druge brojne price nesrecnih majki, srce se cijepa,obuzme te ogromna tuga. BIO JE.GENOCID, SRBI SU GA POCINILI, ONI SU GENOCIDAN NAROD,U TO NEMA SUMNJE

Ja

***

Za havu tj. zrak

Pa sama si rekla da su ti pobili sinove i muza, a tebe nisu, zato nije genocid. Pobili su samo vojnosposobne muskarce, a zene, djecu i starce su vam postedili, da mozete nastaviti lozu svog naroda i zato to ne moze biti genocid. Genocid je zatiranje svih pripadnika jednog naroda sa odredjenog prostora gdje se neseletivno ubijaju svi pripadnici jednog naroda, od djece, zena do staraca, bez izuzetka, kao sto je vas naser oric uradio u selima oko srebrenice pobivsi sve srpsko bez izuzetka i onda se ponosno slikao sa svojim koljacima ispred zapaljenih srpskih kuca. Ali polako, stici ce i njega pravda, pravda je spora ali dostizna.

DUDEK Krivousti Njofra

VELIKO evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE juna 1995 na Londonskoj konferenciji reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID u srebrenici potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

/ Najnovije