Haris Silajdžić: "Postoji namjera da se izvrši kompenzacija RS za Kosovo"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bravo Kolumbo!

.

nasvasta

DRŽAVNIK dr Haris Silajdžić ući Bake,Dino,Fahro itd vazda važnija država od stranke.

Najveci neprijatelj BiH uz Aliju i Cerica

prodali su njenu teritoriju i resurse za ukradene milijarde koje su arapske zemlje davale u ratu. Sada su se nameracili na resurse iz druga dva entiteta ali ocito Hrvati i Srbi nisu naivni. Ovog metuzalema trebalo je objesiti o kran u centru Saraj’va

€€€€€€€€£

Cuj s,arabija,turska prate desavanja. Ko i prosli put,navijali s tribina. Imamo generaceje mladih? Gdje ovaj zivi imali on oci,putuje li ovom zemljom,pa ovo je sad zemlja staraca.al eto moraju bosnjacki idioti bacati ublehe ovom gladnom i napacenom narodu.

Hoce li doci cetalj dzizus da blagoslovi napad na ukrajinu?

>>Cuj s,arabija,turska prate desavanja. Ko i prosli put,navijali s tribina. Imamo generaceje mladih? Gdje ovaj zivi imali on oci,putuje li ovom zemljom,pa ovo je sad zemlja staraca.al eto moraju bosnjacki idioti bacati ublehe ovom gladnom i napacenom narodu. ka €€€€€€€€£<<

Vjerujem

Gospodinu Harisu svaki normalan čovjek mora vjerovati,ali bih ga nadopunio Tko su ti koji hoće kompenzirati dio BiH zbog Kosova ? Tko su oni,jesu li naši građani,političari ili vlasnici tog dijela zemlje.Narod odan BiH su kukavice i oni su ti koji će isporučiti rs da se namiri srbija. Narod treba uzeti oružje u ruke i pokazati da BiH nemoze nitko dijeliti,a strancima koji su ovdje i pozivaju na razum,dialog,zabrinutost itd treba reci hvala,ali niste dobrih namjera i gospodo odite svojim kućama.Kad bi vidjeli da su patriotske snage BiH odlučne braniti svoju zemlju onda bi se svi ti "zabrinuti" zamislili i rekli,pa ovi zaista misle ratovati,a bogami ako se mene pita bolje rat nego pakt.

Artur

Uskoro ce izbori, zar ne?

@Brato

>>Gospodinu Harisu svaki normalan čovjek mora vjerovati,ali bih ga nadopunio Tko su ti koji hoće kompenzirati dio BiH zbog Kosova ? Tko su oni,jesu li naši građani,političari ili vlasnici tog dijela zemlje.Narod odan BiH su kukavice i oni su ti koji će isporučiti rs da se namiri srbija. Narod treba uzeti oružje u ruke i pokazati da BiH nemoze nitko dijeliti,a strancima koji su ovdje i pozivaju na razum,dialog,zabrinutost itd treba reci hvala,ali niste dobrih namjera i gospodo odite svojim kućama.Kad bi vidjeli da su patriotske snage BiH odlučne braniti svoju zemlju onda bi se svi ti "zabrinuti" zamislili i rekli,pa ovi zaista misle ratovati,a bogami ako se mene pita bolje rat nego pakt. ka Vjerujem<< Ma nemoj narod su kukavice. Oni su se pokazali kakav je narod i koliko su hrabri bili kad je trebalo branit BiH 90-tih, a ti reče narod bi trebao uzeti oružije u ruke nisi rekao ja i narod treba uzeti oružije opet ti dijasporo ratniče da se drugi bori a ti da u dijaspori uživaš

Aida Bukva

Selma ga vara.

Леми

Пратили ико услове под којима овај човјек узима редовну псухо терапију док борави међу нормалним људима?!

Komentar

Narode I patriote BiH Dobro slusajte sa vam govori gospodin Silajdzic !!On je iskusan, dobar politicar i posebno veliki patriota za razliku od vecine koje ste glasali na proteklim izborima Pamet u glavu jer rezervnu nemate ….

Pacifist

Jadan je onaj ko ne razmišlja svojom glavom i vjeruje sve što govori ovaj ekstrem Silajdžić! Ne samo jadan već i glup!?

Điđi

Budaletina,jest se nalupa gluposti.

Ari

Nema više Tita da zna pametno balansirati .Niti inteligentnog političara.

Sabat

Pa zar ti matori nisi sa svojom 40 godina mladjom konkubinom u zanosu budizma na tropskim ostrvima gdje si i bio zadnjih 20 godina. Koga si došao farbati ili ti je nestalo love a to će biti ponajprije. Skup je to život. Mlada riba Budista i tropska ostrva a ništa se neradi.. Sikter.

/ Najnovije