Hafiz Spahić uoči ramazana: Pouzdajmo se u Boga, on je naš jedini zaštitnik

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Tako je... nemoj slučajno da se pouzdamo u nauku, obrazovanje... u sebe na kraju krajeva... najbolje sve četiri u vis i "daće allah" i "ako bog da" i meni najdraža "sve onaj gore vidi"!

gost

Nema boga!!!!

●●●●●

Snaga vjere je da pomognete demibilisane borce koje ste idbacili poslije rata ko da su smece.oni su zaslyznu sti imate ovu drzavu,kakvu takvu.s vasim pinasanjem,vođa bisnjackog naroda ostat cete i bez drzave i bez naroda.pa kud ste se odmetnuli.oci imate nevidite,usi imate necujete.ako vas zadesi nedaca i ugrozenost,opet cete dozivat dem borce,sumnjam dace vam se vise ikad odazvat,pislije ove golgi i nepravde koju ste im spremilu poslije rata.

Hjl

Znači kod dragog Boga kvota 700.

zong

Daće dragi Bog, Florida boy i Bongo Panzotto.

Inzinjer

Star covjek ali ne i mudar! Ako je Bog nas jedini zaštitnik, šta ce nam onda škole, bolnice, vojska, policija, sudovi, ...treba ovog g-dina probuditi i reći mu da je davno prošao srednji vijek!

Habuhabuhabu

Kad ovako počnu da pričaju, tačno nas pripremaju da nas drugi sataru i pobiju.

Nema alaha

otkako je otisla njemacka marka

Boom

Šta je sve doživio i kakve ga tragedije zadesile. Al on je postao jaka osoba i fizički i mentalno i u vjeri svaka čast. A vi takozvane patriote ugledaj te se na ovog čovjeka

lenovo

Dragi hafize, u Boga se uzdaju samo jadni i nemocni.

@Ljiljan

Dragi hafize, u Boga se uzdaju samo jadni i nemocni. ka lenovo Tako radiš i razmišljanje dok si u dijaspori al kad dođeš u BiH onda si veliki vjernik okačiš mjesec i zvijezdu il krstaču pa postiš ako si Bošnjak i glamiš što neko pije alkohol il meso

/ Najnovije