Hadžidedić: Ovo je najopasniji udar na BiH i najveća pljačka u povijesti

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

e moj profesore

davno je Alija prodao BiH, sada ide konačna egzekucija.

AsAsova

Otiso bakir u dijasporu, skuplja reket za svoju porodicu, nema kad razmisljat o glupostima.. On je nas davno prodao, gotova stvar..

Zanimljivo

Jel mene moje oko vara ili ovaj idiot poziva na ubojstva? Dobro ste skrenuli s pameti!

Voksal

Jel mene moje oko vara ili ovaj idiot poziva na ubojstva? Dobro ste skrenuli s pameti! ka Zanimljivo Nije on idiot. Nego ti koji trpis ili izdaješ. Sam se smjesti.

Jazavac

Svi koji se ovome raduju isti su kao i oni sto to provode u djelo samo treba da znaju ako prestane dejtonski sporazum da vazi krece veliki problem. Pricati o suzivotu a raditi na unistenju drzave je u najmanju ruku odvratno i jos nesto vrlo bitno ovde zive ljudi koji vole ovu zemlju i sve dobronamjerne ljude u njoj koji nemaju rezervne drzave i trpe sve ovo pravo pravo dugo. Do kad ne zna se ali mislim da je strpljenje pri kraju svima normalnima ZIVJELA REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA.

X

Za vas blesance ne valja nitko ako nije musleman

Bijeda

Majmune sta ste to uzeli u ratu pa su vas opljačkali

Janicar

Koliko sam upucen ako nema dejtona nema ni rs ostaje republika Bosna i Hercegovina.ALLAHUEKBER

Guest

Ko ovoga forsira. Svako malo plasira se njegov komentar. U Stranci za BiH, za Harisovog vladanja, bio je mali potrčko!

Car

Ovi u sarajevu sure I zovu visokog prestavnika I kmece sta vi radite I sto ce vam tuzilastvo I sipa da cuvaju vas sram vas bilo sta vam radi dodik I covic na to je za cirkuza ne smijete I'm nista zato sto imate talove

Điđi

Koliko sam upucen ako nema dejtona nema ni rs ostaje republika Bosna i Hercegovina.ALLAHUEKBER Samo se ti tješi,imat ćeš republiku BiH na 23%,između Tuzle,Zenice i Sarajeva.Za Tuzlu nisam 100% siguran.

Dudek Krivousti Njofra

Bice RATA...Bosnjaci sa Bosancima nemaju opciju..sada je opasnija UZP politika hrvatske i HNS..

Republika BiH

Tako je gospodine Hadzidedicu Sve dok imamo ljude koji jasno ukazuju na fatalne greske aktivnih politickih mufljuza BiH ima sansi da ostane i opstane !!!

Guest

Guest Kakav zakon kakve trice. BiH je to pripalo sukcesijom Juge kao i drugim drzavama. Dobro je rekla gospodja Cenic ona kuca Dodikova je i zemlja na kojoj je njegova. Malo macku govedja glava. I kuca nije njegova nego kupljena od ukradene love. sve i jedan od njih trojice ce to vratiti kad tad bez obzira gdje se sta nalazilo.

Guest

Guest @ AsAsova Ima on obezbjedjen posao kod zeta direktora najstarijeg zanata fujjj.

/ Najnovije