Greta Thunberg, Volodimir Zelenski i Recep Tayyip Erdogan nominirani za Nobelovu nagradu za mir

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Jel misli greta ici da protestuje u japan jer hoce da istrese radioaktivni otpad u okean ili greta samo ide gdje joj se naredi? Osuda putina sto je uhapsio navaljnog a podrska zelenskom sto je zabranio i protjerao opoziciju. Haha nobel, mogu zamisliti kakav je to žiri. Politika je unistila sve moguce institucije i vise nisu niti postoje nezavisne nego samo vlada interes.

Ja sam

Niko od navedenih. Strava.

Ja sam

Najkompromitirana Nobel Prize je baš ova, za Mir.

rusmir

Obama

Licemjerni zapad

Dokle ce vise zapad zloupotrebljavati ovo dijete zvano greta thunberg u svoje politicke svrhe? Zar se zapad ne bori protiv svake zloupotrebe djece od strane odraslih?

***

***

Sabina Sabic

Mi zaista zasluzujemo jedan dobar svijetski rat da nam se genetski bazen malkice procisti.

Gh

Davanje nobela zelenskom je utjesna nagrada za vjecni gubitak krima i istocne ukrajine. Niko bolje od prepredenih zapadnjaka ne zna prodati sarenu lazu.

Nije više dijete

Dokle ce vise zapad zloupotrebljavati ovo dijete zvano greta thunberg u svoje politicke svrhe? Zar se zapad ne bori protiv svake zloupotrebe djece od strane odraslih? ka Licemjerni zapad

/ Najnovije