Šuhret Fazlić se oprostio od Donne Ares: Za Bihać si uradila više od političara

Radisarajevo.ba
Šuhret Fazlić se oprostio od Donne Ares: Za Bihać si uradila više od političara
Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća, upisao se u utorak u Knjigu žalosti koja je otvorena u Bihaću, povodom smrti popularne bh. pjevačice Azre Kolaković, poznatije kao Donna Ares.

Fazlić je tom prilikom napisao veoma emotivnu poruku, oprostivši se od slavne bišćanke, koja je učinila mnogo na promociji ovog grada.

"Draga Azra, uradila si puno za naš voljeni Bihać. Više nego svi mi političari zajedno. Hvala ti", napisao je Fazlić.

suhret_fazlic_donna_ares_knjiga_zalosti_bihac_facebook1.jpg - undefined

Podsjećamo, Donna Ares preminula je u ponedjeljak, u 41. godini, nakon duge i teške bolesti. U utorak je u Gradskoj galeriji Bihaća otvorena Knjiga žalosti pod nazivom "Idi, idi, moja vilo - sjećanje na Donnu Ares", dok je na gradskom trgu u blizini galerije postavljen veliki poster i cvijeće, kao posljednje sjećanje.

Ranije je Gradska uprava Grada Bihaća objavila da će u srijedu, 4. oktobra u 11 sati biti održana komemorativna sjednica u Kulturnom centru Bihać, a posljednji ispraćaj bihaćke heroine zakazan je za 16 sati, na gradskom mezarju Humci.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije