Gradonačelnica Karić predložila novu lokaciju za spomenik kralju Tvrtku I Kotromaniću

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ona

***

!

***

Lupaj kao Maksim po diviziji

Pravi spomenik kralju Srbinu, pravoslavnom hriscanu, a spomenik Srbima masakriranim od njenih muslimana sa 3 recenice stavila na plocu ...tuga ka Ona On je kralj Bosanac a ne Srbijanac.

Tvrtko je bio Hrvat. Nit Srbin, nit Musliman.

Tako da se smirite i jedni i drugi. Kotromanic, Kotromanovic i ostale izvedenice su hrvatska prezimena i dan-danas.

!

Ovaj skolski rad nazivate sponenikom !?!??? Sram i stid da vas bude Dje su fontane ?? Dje su spimenici ??? Sve ste pokrali p vam m!!!!

Treba napraviti spomenik

datumu 27.09.1983 ispred Holideja. Tada su boosnjoke porodili Alija i Tunjo. Sta se ceka???

KRALJ TVRTKO

****

***

****

Ivan

Zar ova *** zna da govori?

TS

E tinjadna ne bila Benjamina čime se ti zamarao a ko fol socijalna zastupnica. Namjesto da hraniš narod, rješavao beskućnike i prosjake u najmanju ruku ti pucaš na spomenovanje za neke sporne figure kao i onih koji su ga smijenili, dakle inatiš se. Čemu taj peksinluk?

Ts

E ti jadna ne bila Benjamina, čime se ti zamaraš, a ko fol socijalna zastupnica. Namjesto da hraniš narod, rješavaš beskućnike i prosjake u najmanju ruku ti pucaš na spomenovanje za neke sporne figure, nauštrb onih koji su ga smijenili, postavljali bi , a slavili druge, spomenovali prve, dakle inatiš se. Čemu taj peksinluk?

Kralj Charles

***

AsAsova

Tako da se smirite i jedni i drugi. Kotromanic, Kotromanovic i ostale izvedenice su hrvatska prezimena i dan-danas. ka Tvrtko je bio Hrvat. Nit Srbin, nit Musliman. Glupane Tvrtko je bio BOSANSKI kralj, ratovao je i protiv Hrvatske i protiv Srbije za BiH.. Sve ti jasno pise, ne znam sta ti nije jasno i na koji jbni nacin si dosao do tog da je bio Hrvat.. U njegovo vrijeme pola Dalmacije je bila Bosna.. Obrazuj se papak nepismeni pa onda s*ri.. PS Benjamina K. je odlican prijedlog dala, svaka cast !!

bosko buha

****

Bas te Kmezovic napunio svetom batarelom

Tako da se smirite i jedni i drugi. Kotromanic, Kotromanovic i ostale izvedenice su hrvatska prezimena i dan-danas. ka Tvrtko je bio Hrvat. Nit Srbin, nit Musliman. Je li Konstantin bio hrvat? Isus Nazaren? Pavle izumitelj krscanstva? Henry II Plantagent?

Sunet efendija

Jarane skaka oprosti mi sto sam te ismijavao. Iza tebe je ostala bistricka stanica, olimpijski muzej, objekat na trebevicu.. Iza ove opicene dame je ce ostati jedna cirlicna tabla, nastiman sat u titovoj i mozda ovaj tvrtko u minjaku

Guest

Toliko se spomenika jos ceka blast da se napravi. Zaboravljeni heroji odbrane grada borci, ljekari, obicni ljudi koji su kad je bilo najteže svojim djelovanjem obilježili dio istorije ovog grada. Vlast šuti jer takvi nisu dobro došli u ovom gradu. Njima može pripasgi kakva ulica na periferiji ili neki spomenik koji je tako neugledan da ne može biti zapažen.

Lijepe riječi su ukras

***

Tvrtko je bio SRBIN---hrvati usu nastali

Tako da se smirite i jedni i drugi. Kotromanic, Kotromanovic i ostale izvedenice su hrvatska prezimena i dan-danas. ka Tvrtko je bio Hrvat. Nit Srbin, nit Musliman. uzimanjem Katolicke Verre 1901 Godine N.E.

Bosanac

***

vi turci

Lijepe riječi su ukras

KOTROMANIC IZ KOTROMANA

KOTROMANIC IZ KOTROMANA U SRBIJI TAKO JE DOBIO PREZIME COVJEK BIO I OSTAO SRBIN SRBIJANAC

KOTROMANIC IZ KOTROMANA

SRBIN

ISUS JE BIO JEVREJ

Je li Konstantin bio hrvat? Isus Nazaren? Pavle izumitelj krscanstva? Henry II Plantagent? ka Bas te Kmezovic napunio svetom batarelom ON NIJE KRIV STO SU GA ROMARE RAZAPELI ubili su ga razapeli ko ih tjerao da tako urade sa ISUSOM........... NIKOih nije tjerao SAMI SU TO HTJELI zato sto su bil okrutni i ubice.............Nisu morali da ga ubiju na tako okrutan surov nacin sada su svi ti naslednici romare vvjerni vjernici ii koji krive jevreja za izdaju ISUSA I kako je jeveri su izdajnici ...............DOK SU ONI ROMARE UBILI NJEGA NA TAKO SUROV NACIN TAKO DA BUDE VISE JE KRIV IZDAJNIK NEGO UBICA KOJI NIJE MORAO DA GA UBIJE MOGAO JE SAMO DA GA OSUDI A NE DA GA RAZAPNE

NM

Isa as je Musliman zato su ga ovi i tukli. Poslije iskrivili nauk>>ON NIJE KRIV STO SU GA ROMARE RAZAPELI ubili su ga razapeli ko ih tjerao da tako urade sa ISUSOM........... NIKOih nije tjerao SAMI SU TO HTJELI zato sto su bil okrutni i ubice.............Nisu morali da ga ubiju na tako okrutan surov nacin sada su svi ti naslednici romare vvjerni vjernici ii koji krive jevreja za izdaju ISUSA I kako je jeveri su izdajnici ...............DOK SU ONI ROMARE UBILI NJEGA NA TAKO SUROV NACIN TAKO DA BUDE VISE JE KRIV IZDAJNIK NEGO UBICA KOJI NIJE MORAO DA GA UBIJE MOGAO JE SAMO DA GA OSUDI A NE DA GA RAZAPNE ka ISUS JE BIO JEVREJ<<

/ Najnovije