Godišnjica smrti Alije Izetbegovića: Želio je BiH - jednaku za sve njene građane

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

gost

Ostavio nam je Bakira i Seku!

miki

Želeo je islamsku državu a dobio islamistički rezervat.

Fuj

Ratni zločinac!!!

Fuj

Ratni zločinac!!!

Zatvorite komentare!!!!

Rahmetli Gospodin Alija Izetbegovic, prvi predsjednik samostalne Republike Bosne, je svojim djelima pokazao da je istinski covjek. Molim redakciju da zatvore komentare kako bi zastitili cast ovog velikog covjeka.

Bosanac

Allah rahmet ile predsjedniče

Istoricar

Kako je zelio BiH jednaku za sve gradjane, kad je napisao da muslimani trebaju da uvedu serijat gdje ih je najmanje 51%? On je htjeo da od BiH napravi kalifat. 23% BiH je njegov politicki i vojni maksimum.

Mostar

Ne bih da vam branim da slavite lik i djelo vaseg ratnog vodje, ali reci da je zelio BiH jednaku za sve njene gradjane je u najmanju ruku degutantno!!!

Svjetlo

Ovo je jedan od najcasnijih i najhumanijih ljudi koji su ostavili trag u historiji Bosne, Balkana, Evrope i Svijeta. Ovi pokusaji blacenja ni dosad nisu uspjeli ukaljati njegovu licnost, nece ni odsad. To je covjek koga postuje cijeli svijet, osim fasisticke bagre koja slavi njegove neprijatelje. Dovoljno je uporediti sahrane dva njegova direktna neprijatelja i njegovu da se vidi sta svijet misli o kome. Hvala Onom ko nam ga je poslo jer je bio bolji nego sto smo zalsuzili.

Uh

@Svjetlo, Ti si budala!!! Unesrećio je Bosnu! Sve je unesrećio, i Muslimane, i Hrvate i Srbe. Ali je zato obezbijedio i obigatio svoju porodicu. Fuj! Samo budele ga mogu veličati!

Ha

Kako je zelio BiH jednaku za sve gradjane, kad je napisao da muslimani trebaju da uvedu serijat gdje ih je najmanje 51%? On je htjeo da od BiH napravi kalifat. 23% BiH je njegov politicki i vojni maksimum. ka Istoricar

@Ha

A obzirom da je sada bosnjaka u bih skoro 51%, znaci da je doslo 5 do 12 za sto hitnije reakcije i to bez zajebancije.

Gh

Evo kakav je zapravo alija bio "covjek" prema rijecima hakije meholjica: https://youtu.be/T_Yg6PxpTTs

/ Najnovije