Glumci iz filma "Quo vadis, Aida?" o nominaciji za Oscara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam@Robot

Najveci bi uspijeh potigao tek onda kada bi se prikazivao po Begradskim kinima a i a po Baljluckim. Ali to se nece nikada desiti.!!

oX

Najveci bi uspijeh potigao tek onda kada bi se prikazivao po Begradskim kinima a i a po Baljluckim. Ali to se nece nikada desiti.!! ka Nisam@Robot Najveći bi uspjeh bio kad bi ljudi koji pišu "USPIJEH", "POTIGAO", "BALJUCKIM" prestali da komentarišu članke na ovom portalu i naučili da pišu. To bi zaista bila revolucija intelekta i pismenosti.

@oX

Nek si ti nama pismen...i pametan...!!

oX

A za tebe sam izgleda Hemingvej ...... nažalost ....

Hej Hemingvej.!!

Bit cu bolji drugi put...Verschprochen.!!

Ox

Bit cu bolji drugi put...Verschprochen.!! ka Hej Hemingvej.!! Budi. Ne brukaj se pred fašističkim dušmanima, mi smo bolji od njih. Čestitam.

Mirko S. Kojotovski

Najveci bi uspjeh postigao tek onda kada bi se prikazivao po begradskim kinima a i po banjaluckim. Ali to se nece nikada desiti.!! ka Nisam@Robot ...Desiče se jer pirati ne spavaju pa se svi filmovi nakon izvjesnog perioda nađu na tezgama na pijacama na dvd. a iz radoznalosti će mnogi taj film nabaviti i gledati. A i da ne gledaju svi znaju šta se tamo desilo samo se radi stida prave naivni da ne znaju.

Ha

"Desiče se"! Kakve nepismene bošnje, i to sve što je pobjeglo iz Bosne u EU, na socijalu, a jezik ne zna , a potomci naučili njihov seljački nepismeni . Fuj! A ova muslimanska propaganda vam neće proći! Svi znamo da je Srebrenica jedna velika američko- muslimanska laž! Još recite Amerima da su bošnje ustvari islamski ratnici! Biće iznanađeni, jer su prevareni od Klintona !

/ Najnovije