Glumac Alban Ukaj najavio tužbu protiv BiH zbog Kosova

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

N.G

Čuj najavio tužiti BiHOvaj me posjeća na film čovek sa četri noge i to na dio kad je tužio sam sebe

ilegalac

Uzmi pasoš Srbije, jer možeš, i ti i tvoji roditelji, i mirna Bosna. Bez muke i viza i ti odeš i oni dodju.

N.G

Upravu je čovjek treba tužiti i ja ću da tužim Ameriku što ne mogù sa ličnom kartom da uđem ili bar samo sa pasośem zlikoooovci

Bljak

Jedi vnago plemenska divljacino. Vas nije mogo ni islam ni Broz civilizirati, dvije zestoke sile.

Uhhhh

Sve u životu ostvario u Sarajevu i sad će tužiti BiH. Pa treba ti obje nogle slomiti, da ti te gluposti ne padaju na pamet..

Guest

Guest Obrati se puncu lopovu zna se zasto.

Ox

rroka mandolinen dolla ne qardak o moj cucja vogel qmu ke ba merak rroka mandolinen dolla ne qardak o moj cucja vogel qmu ke ba merak Vaj,vaj,vaj gishtat me kajmak o moj cucja vogel qmu ke ba merak Vaj,vaj,vaj gishtat me kajmak o moj cucja vogel qmu ke ba merak rroka mandolinen dola ne oborr o moj cucja vogel pse ma ban me dore rroka mandolinen dola ne oborr o moj cucja vogel pse ma ban me dore Vaj,vaj,vaj gishtat me kajmak o moj cucja vogel qmu ke ba merak Vaj,vaj,vaj gishtat me kajmak o moj cucja vogel qmu ke ba merak rroka mandolinen dola ne qarshi o moj cucja vogel pse ma ban me sy rroka mandolinen dola ne qarshi o moj cucja vogel pse ma ban me sy Vaj,vaj,vaj gishtat me kajmak o moj cucja vogel qmu ke ba merak Vaj,vaj,vaj gishtat me kajmak o moj cucja vogel qmu ke ba merak

Thor

A sto ostade u Sarajevu, sto se ne vrati u ljepotu?

T

Koga ces ti tuziti siptarski kali i poznati fuckeru sabine cudic? Tornjaj se u pristinu ili jos bolje u albaniju, kako ti i samo ime kaze, tamo ti je mjesto a ne ovde.

/ Najnovije