General Jovan Divjak: Svome sinu kao testament

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

If

https://kultivisise.rs/ako-radjard-kipling-preveo-ivo-andric/

Samo Srbin Sarajevo Spasava

djamijski folklor se nastavlja... nista novo u Saraj’vu

Hocel nosit njegove slike ko rahmetli Titine?

ipak je on ratni heroj, general bez cinova. Skoro oa Marshall

Ho

@Samo Srbin Sarajevo Spasava Ti srbina vidio nisi, a ni covjek postati nikad neces, kakav jesi, uhljup si.

Samo Srbin Sarajevo Spasava

Imao sam cast upoznati: Sucura, Desnicu, Bogicevica, Divjaka, Mijatovica, Puhala, dr Stevanovica, Mandica. To su sarajevski Srbi sa dna kace i odani rezimu do jaja. Ko god da je na vlasti, oni su Srbovlasnici.

N.G

Samo Srbin.Nebi reko da si ti ikog upoznao od ovih što si ih nabrojo ti si više za upoznavanje šešelja i tavih kao on.Jer si ti glupa seljačina i takozvana patriota iz dijaspore koji

NG Ho botine

Samo Srbin Sarajevo Spasava

Srba

Crko pas, konačno

/ Najnovije