FuckUp Nights Sarajevo powered by Authority Partners: Priče o padovima i neuspjehu - na mostu!

5
Promotivni tekst
FuckUp Nights Sarajevo powered by Authority Partners: Priče o padovima i neuspjehu - na mostu!
Foto: FuckUp Nights Sarajevo / Govornici

Veliki je broj događaja na kojima uspješni ljudi pričaju svoje još uspješnije životne priče i mlade ljude uče koracima koji ih mogu dovesti upravo do sjajne karijere, finansijske stabilnosti i društvenog ugleda. Ali vrlo malo njih ispriča i onu priču koja je prethodila tome, kada aposlutno sve propadne i kada ništa ne ide svojim tokom.

Upravo iz tog razloga grupa mladih entuzijasta i entuzijastkinja iz BiH 2018. godine u Sarajevo dovodi i jedan od najvećih globalnih motivacionih pokreta, FuckUp Nights.

Fuckup Nights kao globalni pokret i serija događaja, na kojima se o neuspjelim poduhvatima priča na slobodan i otvoren način, aktivan je od 2012. godine u više od 80 zemalja i 300 gradova širom svijeta. Od osnivanja sarajevskog FuckUp Nights-a do danas, u okviru pet izdanja predstavljeno je 20 priča o izazovima i neuspjesima koje je slušalo preko 1500 učesnika i učesnica.

U utorak, 16.08.2022. godine Authority Partners Bridge, omiljeno mjesto okupljanja i dobre zabave u okviru Sarajevo Film Festivala, bit će domaćin šestog FuckUp Nights Sarajevo.

Očekuju vas četiri govornika/ce koji će Vam ispričati svoju priču o (ne)uspjehu i naučenim lekcijama: Ismar Lačević, poduzetnik i glavni organizator motivacijske platforme TEDxSarajevo, Erna Šošević, poduzetnica, osnivačica i direktorica prve platforme za digitalno umrežavanje za privatni sektor Bizbook.ba i jedna je od žena pionirki tehnološke startup scene u Bosni i Hercegovini, te Larisa Halilović, Authority Partners konsultantica, ekspertica za obrazovanje i razvoj, mentorica i TEDx govornica.

Fuckup Nights Sarajevo organizuje se u saradnji sa Authority Partners, globalnom softverskom kompanijom, koja je već 17 godina jedna od najuspješnijih i najprosperitetnijih bosanskohercegovačkih IT kompanija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije