Feđa Isović: 'Kao i cijeli region u šoku sam, obustavljamo svaku saradnju sa Muamerom Kasumovićem'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

javnost

želi znati imena sudija!

Šta se čeka, provjerite!

Teško je ikome vjerovati, naravno da će se svi redom sada gnušati u šoku a mnogi su znali. Najgore je što pedofil radi sve ove godine bez problema i to sa onima kojima se ne bi smio ni približiti!! I niko, ali niko to nije još istražio, članak je na int.

G129

Vala treba i da se obustavi emitovanje veoma bizarne serije Lud,zbunjen...Iz takve serije se moralo nešto ovako ocekivati.

Sve moralne gromade

Ti mahalac volis mlade curice pipkati a nisu vam ni momcici mrski.

King

O dje ste cancel-asi, nije vas bilo odavno. A sta ispostavi se nije htio covjek na sud da se blamira? Ko sto se za Stacey-a na kraju ispostavilo, a vi mu zivot unistili nako?

Istražiti

Treba istražiti je li tog momka taj kasumović platio za sex i je li otac od tog tada maloljetnika sudjelovao u tome.Nesumnjivo je da je kasumović perverzan ali što je sa pozadinom tog slučaja ?

O kome pričaš, dvojica su žrtve?

Treba istražiti je li tog momka taj kasumović platio za sex i je li otac od tog tada maloljetnika sudjelovao u tome.Nesumnjivo je da je kasumović perverzan ali što je sa pozadinom tog slučaja ? ka Istražiti

Budi ubjedljiviji , arogancija te jede

Ma nije te bilo briga, ništa ti ne vjerujem jer si autor najvećeg smeća, slabo se šokiraš, ideš od intervjua do inervjua i ponavljaš isto.

***

***

Laxative

Lijepe riječi su ukras!

Laxative

Znao je Isović ali je šutio, prestala bi mu se emitirati serija u regionu, i jedna i druga, ali sad se pravi naivan!

/ Najnovije