BiH spremna za vakcinaciju: Prave se spiskovi, formiraju timovi, a ovo je plan

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sta je sa mladima u kriticnim grupama

A sta je sa mladima koji imaju secer, visok pritisak itd. Njima je zivot stao. Po cemu je prioritetnija osoba od 65 od osobe od 25 ako su obje u kriticnoj grupi???

vv

da da .....plaćenik zločinačkih farmaceutskih sekti......facebook ćelavunder...... fotograf iz Vilsa....mah.... FUJ jb mtr swyu ....

vv

Halo ba, od 1998 frajer ZAMJENIK MINISTRA...... pa gdje to ima jbt ......Primarius? NIKAD ali NIKAD frajer bijelog mantila obuko nije ba ......cccc

Dezertersko govno

da

Mex

Sve ove vakcine sto kupujes ćeš ti primit pa da vidimo hoćeš li preživit

Mex

Sve ove vakcine sto kupujes ćeš ti primit pa da vidimo hoćeš li preživit

Mex

Sve ove vakcine sto kupujes ćeš ti primit pa da vidimo hoćeš li preživit

da se razumijemo

Čerkeza ne mogu očima. Ali, brate, ova kukavelj što se boji vakcina (koje nam neće stići za pola godine, hej!) - s isto neće ni masku da nosi ni da prestane ić na seljačka sijela... e ti su zaslužili da im Čerkez kroji kapu! Neće tebe, jadan, niko tjerati da primiš vakcinu. Neće je biti za tebe, jel ti jasno!

Vitamin ,,Bee''

Kako vas nije stid. Najgori smo i u regiji i u Evropi po svemu. Kakav drugi kvartal ? To je maj juni juli. Tada nam i ne trebaju a drugi krug - treći ili četvrti kvartal haha.Koliko vidim za ostalo stanovništvo se ništa ne zna. Trebate podnijeti ostavke i zabraniti vam da obavljate bilo kakve javne funkcije.

/ Najnovije