Fantastična atmosfera u Sarajevu: Održan treći Advent Run, proglašeni pobjednici

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zoma

Moje Sarajevo!pozdrav iz Ljubuskoga!

Bad Blue Boys??

***

Kako bi bilo prestat do kraja zivota samo mrzit?

Kako bi bilo naredne godine odrzati pravi komemorativni maraton, 35 km od Heliodroma do Dretelja? Nikad svoje grijehe necete saprati. ka Bad Blue Boys??

Josip

***

Je li BendŽamina

Čestitala Kalendar GradŽanima?

Cestitam od srca

Igracima ,strucnom osoblji i svim Hrvatima cestitam pobjedu i svima zelim srecu u zivotu sa ostalim gradjanima

dvokasetas

***

Komsija

Ova Benjamina je svome djetetu "stranac". Nikad je kuci nema.

***

Lijepe riječi su ukras

Bosna

Moze li bez tog pisanog ozujskog !?!? Dosadni su vise al bas…..

Mex

Ko su organizatori

?

Čestitala Kalendar GradŽanima? ka Je li BendŽamina Cestitala rodjenje Sol Invictusa Mitre, ovaj Djizusa, paganima nafuranim na jevreje odabrani narod koji su to usisali iz rimskih Saturnalija?

Alf

Nema veceg ulizivanja nekome ko te mrzi od sarajevskog.

jesu teretli

S ovim tradicionalnim zapadnoevropskim/americkim "eventima" od pretprosle godine.

Ne pijem dok Paja vozi

Cestitala rodjenje Sol Invictusa Mitre, ovaj Djizusa, paganima nafuranim na jevreje odabrani narod koji su to usisali iz rimskih Saturnalija? ka ? Koji komentar a šta drugo čut od nekog kad mrziš svoje poreklo i od koga si nastao

A vidim

Da je još krivo našim dijaspora patriotama i domoljubima krivo što nije rat

/ Najnovije